AndreaE

1

Bucataras
incepator

cluj / busto arsizio

Bucataras din 25.10.2013

RETETE44
PRIETENI140
Retete / Aperitive / Garnituri

Oua umplute

In Aperitive / Garnituri la 21 Apr 2014

Am fiert ouale tari. Le-am taiat in doua si am scos galbenusurile. Am tocat foarte marunt ardeiul. Intr-un bol am amestecat galbenusurile cu pateul , ardeiul si patrunjelul, si am sarat. Am facut maioneza la care am adaugat 2 linguri de smantana si sare dupa gust. In tava am intins...

Rulada si melcisori cu carne tocata

In Aperitive / Garnituri la 8 Apr 2014

Am tocat legumele si impreuna cu carnea tocata le-am pus la foc. Amestecand , am lasat pana legumele au inceput sa se inmoaie , iar carnea si-a schimbat culoarea. Am condimentat cu sare, piper, oregano , cimbru, apoi am adaugat albusul de la ou. Am desfacut pachetele cu foietaj , si le-am...

Foietaj cu piept de curcan si legume

In Aperitive / Garnituri la 8 Apr 2014

Am fiert pieptul de curcan , apoi l-am taiat cubulete. Legumele le-am taiat cubulete si le-am pus la fiert cca 5 minute. Am amestecat cu carnea tocata si am condimentat cu sare , piper , busuioc , oregano dupa gust. Am asezat foietajul intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Am pus amestecul...

Cartofi "etajati"

In Aperitive / Garnituri la 18 Feb 2014

Se fierb cartofii ( in coaja ) si ouale. Se curata si se taie rondele. Intr-un vas se pun rondele de cartofi , rondele de oua , vegeta, smantana si se stropeste cu ulei. Se pune in ordinea asta pana se epuizeaza cartofii si ouale.

Saratele cu chimen

In Aperitive / Garnituri la 9 Ian 2014

Se rade cascavalul si se amesteca cu 1 ou , margarina, apa minerala, drojdie , sare si faina. Se obtine o coca elastica care se intinde de circa 5 mm grosime. Se unge cu celalalt ou si se presara chimen. Se taie fasii care se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se coc 20-25...

Omleta cu dovlecel si ceapa

In Aperitive / Garnituri la 29 Oct 2013

Am taiat ceapa fidelute , dovlecelul in 4 apoi l-am feliat si cu putin ulei de masline l-am pus la prajit. Am batut ouale am adaugat parmigiano , un pic de vegeta si patrunjelul tocat. Cand egumele au fost prajite a turnat peste ouale. Am lasat omleta sa se prajeasca pe o parte , apoi am intors-o...

Pachetele cu carne tocata

In Aperitive / Garnituri la 28 Oct 2013

Se lasa la dezghetat aluatul. Se dau pe razatoare morcovii, rosiile, ceapa si usturoiul se toaca marunt. Usturoiul se caleste impreuna cu ceapa in putin ulei, apoi se adauga carnea tocata. Cand este aproape prajita carnea se adauga morcovii rasi. Se condimenteaza cu sare, piper (eu am adaugat...

Afisate 1 - 7 din 7 retete    

Postari recente

publicat la 21.04.2014

Ardei umpluti

publicat la 21.04.2014

Salata boeuf

publicat la 21.04.2014

Oua umplute

Horosmopul tau de astazi:

Balanta

O plimbare cu rolele pe piatra cubică îţi va astâmpăra setea de sporturi extreme. Faptul că tot restul zilei vei trepida fără pauză devine un avantaj pentru rudele tale apropiate, care te vor folosi pe post de fotoliu pentru masaj.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 23

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]