Ardei umpluti

de AndreaE in Porc, 21 Apr 2014 | 3787 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 12 buc de ardei
  • 600 g carne tocata
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1/2 cana de orez
  • Sare , piper, boia dulce
  • 1 ou
  • O cana suc de rosii
  • 1 lingura faina
  • Patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Am curatat ardeii. I-am taiat cotorul si nervurile.

Am tocat marunt ceapa , morcovii si patrunjelul.

Intr-un bol am pus carnea toacata, orezul , oul si legumele tocate. Am pus boia, piper si sare si am amestecat bine.

Am umplut ardeii cu compozitia facuta, pe cele mai mari am asezat capacul ( pentru aspect:) ),  apoi le-am asezat intr-o oala si peste ele am turnat apa deja fiarta, cat sa-i acopere. Am asezat deasupra o farfurie ca sa nu-i lase sa se ridice, si le-am pus la fiert cc o ora jumatate, incat sa se fiarba carnea si orezul.

Am amestecat faina cu 2 linguri din apa in care au fiert ardeii apoi am adaugat sucul de rosii , amestecand sa nu faca cocoloasa, apoi am adaugat in oala cu ardeii si am mai lasat la fiert vreo 10 minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (12)

Bunica 1

21.04.2014, 22:12

Buni,buni!

Panacris 1

22.04.2014, 07:42

MOKUSKA 1

30.04.2014, 13:53

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti in sos de rosii