Deea_Matza

1

Bucataras
incepator

Rimini, Italia

Bucataras din 17.04.2013

RETETE1
PRIETENI1
Retete / Dulciuri

Savarine

In Prajituri la 2 Mai 2013

Ouale se separa, se bat albusurile spuma, se adauga zaharul. Cand acesta s-a dizolvat punem galbenusurile, amestecam si apoi adaugam pesmetul + faina. Se ung formele cu ulei si se umplu de jumatate cu compozitie, se dau la cuptor la 180 grade pt 15 minute. Intre timp batem frisca si facem...

Afisate 1 - 1 din 1 retete    

Postari recente

publicat la 02.05.2013

Savarine

Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Dup'-atâta frig și ceață - financiară, iar se arată soarele, de-acum nu iți mai îngheață mâna pe portofel și buzunarele.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

pe 21.10 la 02:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]