Delicii Sanatoase

1

Bucataras
incepator

Cluj-Napoca

Bucataras din 20.08.2013

RETETE18
PRIETENI31
Retete / Aperitive / Garnituri

Branza de migdale

In Aperitive / Garnituri la 22 Aug 2013

Migdalele se lasa la inmuiat in apa aprox 8 ore. Pentru a le decoji lasati-le 5 minute in apa calda si astfel coaja se va lua mai usor. Se pot folosi si cu tot cu coaja, insa textura va iesi diferit. Punem migdalele in robotul cu lama S si incepem sa procesam pana se maruntesc bine, apoi...

Afisate 1 - 1 din 1 retete    

Postari recente

publicat la 01.05.2014

Pateu de nuci cu usturoi

publicat la 11.03.2014

Tarta cu leurda

Horosmopul tau de astazi:

Rac

Bine zicea un proverb chirghiz: “capul de oaie ţine musafirii departe”. Ei obişnuiau să înfigă unul exact în stâlpul porţii sau, ăia care stăteau la bloc, deasupra butonului de la sonerie. Chiar, tu stai la bloc sau la casă?

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]