Branza de migdale

de Delicii Sanatoase in Aperitive / Garnituri, 22 Aug 2013 | 4342 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani migdale hidratate 8 ore si decojite
  • 4 catie usturoi
  • 2 Lg ulei presat la rece
  • 3/4 cana apa
  • 1 lg boia ardei dulce
  • sare dupa gust
  • 1 Lg fulgi de drojdie inactiva
  • 1 vf cutit piper cayenne
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branza de migdale:

Migdalele se lasa la inmuiat in apa aprox 8 ore. Pentru a le decoji lasati-le 5 minute in apa calda si astfel coaja se va lua mai usor.
Se pot folosi si cu tot cu coaja, insa textura va iesi diferit.

Punem migdalele in robotul cu lama S si incepem sa procesam pana se maruntesc bine, apoi adaugam si restul ingredientelor si procesam in continuare pana ajungem la o textura mai fina si lipicioasa.
Gustati pentru a vedea daca mai doriti sa adaugati condimente.

Puteti adauga si marar, patrunjel, ceapa, ierburi aromate uscate, dupa preferinte.

Cu drag, Valentina

Daca ti-a placut reteta noastra "Branza de migdale" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (17)

xana 1

22.08.2013, 14:15

Trebuie sa fie si bun!

Rocsi 1

22.08.2013, 22:39

nilgun 1

28.08.2013, 10:32

hmmmmce idei bune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

pe 21.10 la 11:11

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]