
publicat la 09.02.2024
publicat la 09.02.2024
publicat la 09.02.2024
Îmbracă-te frumos (cearşaful bordo se potriveşte de minune cu broşa aia mare, neagră), pune-ţi pe cap cununa de frunze de dafin (găseşti o pungă plină în bucătărie ) şi şlapii cu blăniţă în picioare. Eşti gata? Acum ieşi pe balcon şi salută-ţi supuşii!
Bucataras.ro
[email protected]
Pentru astazi am ales
Ciorba cu slaninuta afumata (Ciorba norvegiana)
Punem intr-un vas, 2.5 l apa sa se incalzeasca. In alta oala punem 3-4 linguri ulei la incins. Taiem slaninuta afumata bucatele mici si o rumenim in ulei, apoi o scoatem. Tocam ceapa,...
Aperitiv "Taci si inghite"
Am dat casul pe razatoarea mare, l-am presarat cu sare si l-am framantat nitel. Am pus mamaliga la fiert, iar la final am amestecat-o cu putin unt. Carnaciorul l-am taiat felii si l-am pus intr-o...
Prajitura cu crema de zmeura si vanilie
Preparare primul blat: Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare si apoi cu zaharul fin si cel vanilat adaugat treptat. Adaugam pe rand galbenusurile si esenta de vanilie continuand...