Steffy

1

Bucataras
incepator

Craiova

Bucataras din 02.02.2012

RETETE112
PRIETENI163
Retete / Supe/Ciorbe

Supa crema de ciuperci

In Supe la 7 Dec 2013

Facem o supa din pulpa de pui, cartof, ardei, conopida si vegeta. Cand s-au fiert, scoatem legumele, carnea si pastram supa. Punem un litru de apa la fiert. Curatam si spalam ciupercile, le taiem bucatele si le scufundam in apa care a fiert. Le scoatem dupa 2 minute si le strecuram, astfel se...

Supa crema mix de legume mexicane

In Supe la 1 Dec 2013

Ceapa maruntita se caleste in ulei si se lasa sa se raceasca. Se fierb legumele conform timpului inscriptionat pe punga. Se strecoara legumele, se amesteca impreuna cu ceapa calita si se paseaza cu blenderului. Compozitia din blender o amestecam cu apa in care au fiert legumele si o punem...

Supa crema de brocoli

In Supe la 14 Noi 2013

Punem buchetelele de brocoli la fiert impreuna cu putina sare. S-a fiert cand se poate patrunde usor cu furculita in codita de la brocoli. Separat, calim ceapa maruntita si morcovul ras in putin ulei. Scoatem buchetelele de brocoli din apa (fara a arunca apa), le amestecam cu ceapa si...

Ciorba de conopida

In Ciorbe la 7 Noi 2013

Conopida o aveam fiarta de cand am pregatit salata de conopida...http://www.bucataras.ro/retete/salata-de-conopida-53613.html Apa in care am fiert conopida am pastrat-o pentru ciorba. Avem grija sa nu fierbem foarte tare conopida, pentru ca nu va mai ramane buchetele. Tocam marunt ceapa,...

Ciorba de perisoare

In Ciorbe la 5 Noi 2013

Punem apa la fiert intr-o oala. Separat tocam toate zarzavaturile (o ceapa, morcov, pastarnac, ardei) si le calim putin in ulei. Adaugam si bulionul. Le rasturnam peste apa care e pusa la foc si lasam sa fiarba bine. Cand sunt zarzavaturile aproape fierte, adaugam 2 linguri de orez si lasam sa...

Supa din carne de curcan

In Supe la 27 Ian 2013

Se spala bine aripa de curcan si se pune in apa, la fiert. Cand da in clocot, schimbam apa. Adaugam un morcov taiat mai mare, o ceapa intreaga curatata bine si vegeta. Completam cu apa atat cat este necesar. Cand observam ca s-a fiert bine aripa de curcan, o scoatem si indepartam toate oasele....

Ciorba de curcan

In Ciorbe la 18 Iul 2012

Spalam pulpele de curcan si le punem la fiert. Cand se face spuma, aruncam apa si punem alta. Cand incepe iar sa fiarba, adaugam bulionul. Intre timp curatam cartofii si morcovii, ii taiam cubulete. Morcovii se pot da pe razatoare, cum va place mai mult. Ceapa o curatam si o taiem cat mai...

Afisate 1 - 7 din 7 retete    

Postari recente

publicat la 10.11.2017

Prajitura Snickers

publicat la 28.01.2016

Desert rulada cu nuca de cocos

Horosmopul tau de astazi:

Pesti

“Vraişte” este parola zilei. Repet-o de fiecare dată cînd nu cunoşti răspunsul unei întrebări, dar şi atunci cînd vrei să-ţi impui punctul de vedere. “Şefu’, ce facem cu facturile-alea neplătite?” Vraişte! Din punct de vedere sexual, treburile stau la fel.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 31

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

Prăjitura cu afine și lapte condensat - Extraordinar de gustoasă și aromată

pe 27.09 la 09:12

Biscuiți cu mere - Rețeta simplă și delicioasă

pe 26.09 la 17:05

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]