andreea_angelo

1

Bucataras
incepator

roman

Bucataras din 16.11.2010

RETETE51
PRIETENI140
Retete / Aperitive / Garnituri

Bruschete

In Aperitive / Garnituri la 10 Dec 2012

Feliile de paine se prajesc si se ung cu un catel de usturoi inmuiat in ulei de masline. Rosia se taie cubulete impreuna cu mozzarella. Se pun ambele intr-un bol unde se amesteca cu ulei de masline, busuioc si sare si se pun pe ambele felii de paine.

Cipsuri de cartofi

In Aperitive / Garnituri la 7 Dec 2012

Cartofii se curata si se spala, se taie felii rotunde si se presara putina sare. Se pun la prajit in mai mult ulei, se lasa pana se rumenesc. Cand sunt gata ii punem pe un prosop de hartie sa absoarbe uleiul. Intr-un bol punem branza, smantana si mararul, adaugam si putina sare, ii putem orna noi...

Bezele de cartofi

In Aperitive / Garnituri la 5 Dec 2012

Pentru prima data punem cartofii la fiert in apa rece cu sare. Cand s-au fiert ii curatam si ii pisam ca la pireu. Adaugam in pireul de cartofi margarina, galbenusurile de la cele 2 oua, parmezanul, sare si piper si amestecam totul cu o lingura de lemn. Puneti umplutura intr-o punga pt...

Ciulama din ghebe

In Aperitive / Garnituri la 23 Noi 2012

Ghebele trebuie fierte cca.40 minute. Dupa ce s-au fiert le lasam la scurs, eu am folosit niste ghebe mai mici dar daca vi se nimeresc mai mari, le taiati in bucati mai mici Tocam ceapa si o punem la calit, urmeaza ghebele si usturoiul tocat marunt Pregatim smantana: prima data batem cele 3...

Oua umplute

In Aperitive / Garnituri la 13 Noi 2012

Ouale le punem la fiert. Intre timp pregatim restul ingredientelor, radem cascavalul si tocam mararul Cand ouale s-au fiert le curatam de coaja si le taiam de-a lungul si separam galbenusul de albus. Galbenusurile le amestecam cu pateul si cu cascavalul. Le amestecam pana se face ca o...

Ciuperci umplute

In Aperitive / Garnituri la 12 Iun 2012

Ciupercile spalate bine si lasate la scurs. Intre timp tocam cotoarele ciupercilor si le calim impreuna cu ceapa Dupa ce s-au racit adaugam intr-un bol ceapa calita cu cotoarele ,cutia de pate, patrunjel, sare si piper dupa gust Umplem ciupercile cu compozitia de mai sus si inainte de a le...

Saleuri cu mac

In Aperitive / Garnituri la 12 Iun 2012

Tapetam tava cu ulei si faina, punem foaia de placinta, o taiem dupa preferinta, o ungem cu ou, presaram sare si cascaval si la sfarsit faimosul mac. Pofta buna!!!

Placinta cu branza sarata

In Aperitive / Garnituri la 12 Iun 2012

Se tapeteaza o tava cu ulei si faina, se aseaza prima foaie de placinta si se unge cu ulei, se toarne umplutura  de branza, dupa care se continua cu foaie de placinta (fiecare trebuie unsa cu ulei, unt sau margarina) si branza pana la sfarsitul ingredientelor!

Afisate 1 - 8 din 8 retete    

Postari recente

publicat la 16.12.2012

Prajitura MADNESS

publicat la 14.12.2012

Carnati de casa

Horosmopul tau de astazi:

Capricorn

Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

la 19:27

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]