Oua umplute

de andreea_angelo in Aperitive / Garnituri, 13 Noi 2012 | 5507 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 1 cutie pate mica
  • cascaval
  • marar
  • maioneza
  • sare
  • piper
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Ouale le punem la fiert.

Intre timp pregatim restul ingredientelor, radem cascavalul si tocam mararul

Cand ouale s-au fiert le curatam de coaja si le taiam de-a lungul si separam galbenusul de albus. Galbenusurile le amestecam cu pateul si cu cascavalul. Le amestecam pana se face ca o pasta. Urmeaza mararul si o lingura de maioneza, sare si piper dupa gust

Umplem albusurile cu pasta obtinuta

Le-am ornat cu cascaval ras si marar!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

pe 28.02 la 10:23

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

RODIMUR

234 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sandwich cald cu ou