Ardei iuti

Postat de Doralinda in Tipsuri pe 25 Ian 2013, 10:38

Articol pe placul a 17 bucatarasi
comenteaza

Am cumparat intr-o zi un ghiveci cu aceasta planta, placandu-ne mult ardeii iuti, dar cum s-au copt, ca sa nu se usuce, mi-a venit aceasta idee.

Cum sa avem ardei iuti proaspeti tot timpul?! usor! Ardeii i-am taiat pe orizontal, am curat de samburi (atentie sa nu va atingeti fata cu mainile!) apoi i-am taiat bucatele. Am curat si taiat rondele cateva bucati de usturoi si am pus totul intr-un borcanel cu ulei de masline si putina sare, am amestecat putin, dupa care am pus borcanelul in frigider. De cate ori gatesc ceva in care vreau sa pun ardei iuti, i-au din frigider! Simplu!

Comentarii (17)

26.01.2013, 22:07

27.01.2013, 21:49

Multumesc pentru sugestia ta foarte practica!
O seara buna

27.01.2013, 23:37

Cu placere mihaela, o seara buna si tie!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]