Beneficiile vinului rosu

Postat de Lorra in Bauturi pe 13 Ian 2012, 21:33

Articol pe placul a 5 bucatarasi
comenteaza
Beneficiile vinului rosu

   Un studiu publicat de revista "Faseb Journal", arata ca vinul rosu contine o substanta care ar lupta impotriva cancerului de san.

Resveratronul, caci asa se numeste ingredientul continut in coaja strugurilor negri, era capabil sa protejeze cobaii de laborator impotriva diabetului si a obezitatii, activand o proteina a organismului.     Cercetatorii au efectuat teste asupra celulelor de cancer la san (introduse in epubrete in vid) constatand efectul rapid de blocare a acestora. Deasemenea celulele maligne din corp sunt blocate sub actiunea resveratronului.    Cei de la revista F.J. au subliniat faptul ca beneficiile vinului sunt certe, dar femeile nu trebuie sa faca abuz de bautura, pentru ca efectele vinului rosu sa nu fie unele nocive, in loc de cele benefice. Se recomanda a fi consumat in cantitati mici ca mijloc de prevenire a bolii si nu ca tratament.

Comentarii (7)

Ina

Ina
13.01.2012, 23:07

pentru noi, cand il beti voi, nu? )

13.01.2012, 23:08

si asa

14.01.2012, 00:24

vinul batal vina...........

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]