Rozmarin

Postat de Bucataras in Condimente pe 11 Iul 2009, 12:26

Articol pe placul a 0 bucatarasi
comenteaza
Rozmarin

Rozmarin are un parfum intens, pamintos, potrivindu-se foarte bine cu carnea marinata si preparata apoi la gratar, cum ar fi cea de miel. Se foloseste cu cumpatare, fiind extrem de puternic aromat. Se asorteaza de minune cu fasolea verde, legumele boabe, ciupercile, dovleceii si zucchini.

Comentarii (1)

mariana

24.11.2009, 19:42

e o planta foarte buna la boli periculoase

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec Pina Colada

de RODIMUR 8

ieri la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana

de Caty 3

ieri la 22:18

Ruladă cu brânză și mărar - Aperitivul gustos și rapid

ieri la 09:29

Cartofi lionezi

de Caty 3

pe 20.08 la 17:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]