Vin alb sec

Postat de Bucataras in Bauturi pe 25 Apr 2009, 20:00

Chardonnay:

Arome putenice de fructe, onctuozitate speciala, finalul intens si persistent este dominat de notele de citrice.

Gastronomie: Un vin alb sec foarte bun care insoteste foarte bine preparatele din fructe de mare, peste, carne alba, pui la cuptor. Pentru a simti aroma acestui vin trebuie servit la 8-10 grade.

Feteasca regala:

Inregistreaza succes ca vin tinar, fiind mai putin predispus la invechire.

Gastronomie: se potriveste cu file de peste alb, piept de curcan

Sauvignon blanc:

Gustul este fructuos, cu multa prospetime, Invaluit Intr-o aroma-buchet care Il face placut si tentant.

Gastronomie: peste alb, fructe de mare.

Pinot Gris

Vin suplu, dar plin de gust, cu aroma de mere varatice.

Gastronomie: stridii, scoici, prosciutto, pui la jar, tortellini cu brinza-ricotta-spanac

Riesling

Vin de o mare limpezime si curatenie sufleteasca

Gastronomie: ciolan cu varza, friptura de porc, vitel, paste cu sos alb, rasol de vaca, ostropel de pui.

Feteasca regala:

Bine echilibrat, corpolent

Gastronomie: peste de apa dulce autohton (caras, crap), bucataria asiatica, piept de curcan.

Comentarii (0)

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]