Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

Piept de vită la cuptor

Data:21.03.2014

Pieptul de vită (nu cel de vițel) e folosit în câte o tocană, poate la ciorbe ori prin cine... articol complet

Trei sosuri “fresh”

Data:19.03.2014

Am rămas cu câteva linguri de sos după cursul de vinerea trecută, le-am așezat într-o... articol complet

Pulpe de pui la cuptor

Data:18.03.2014

Îmi place puiul rece, îmi place să-l pun în sandwich-uri sau salate. Din acest motiv, nu mă... articol complet

Pipote și inimi

Data:17.03.2014

Sunt oameni care nu mănâncă organe. Respect asta, dar respect destul de mult și organele,... articol complet

Rață coaptă, sos de portcale

Data:14.03.2014

Inspirat de măcănelile rațelor pe care le crește unul dintre vecinii mei, dar și mnat de... articol complet

Desert cu ciocolată, lapte și migdale

Data:13.03.2014

Am văzut acum două zile o rețetă, aceasta, aici. Ciocolată+creierul meu=love. Cât credeți... articol complet

Barcelona, de la tapas la gourmet

Data:12.03.2014

Puțini turiști, mulți localnici, piețe agitate și piețe liniștite, un festival în plină... articol complet

Usturoiul nu e toxic!

Data:11.03.2014

Viața-i prea scurtă ca să nu citim. Viața-i prea frumoasă pentru a o umple cu prejudecăți.... articol complet

Dulce de lapte-n trei culori

Data:10.03.2014

Săptămâna trecută am lucrat la câteva feluri noi pentru meniul de prămăvară-vară de la... articol complet

Foi cu miere

Data:07.03.2014

Mama e zeul foilor cu miere. Pentru mine, desigur. Și pentru foile cu miere pe care le face. Aș... articol complet

Midii în stil italian

Data:06.03.2014

Pub Exprimarea “în stil italian” e foarte vagă, în condițiile  în care Italia... articol complet

Terină de carne

Data:04.03.2014

Am făcut o primă tentativă (vă voi arăta-o în scurt timp și pe următoarea) de a construi... articol complet

Salată cu pui rece

Data:28.02.2014

Îmi rămăseseră câteva pulpe coapte, de la masa de prânz a zilei anterioare. Le-am găsit un... articol complet

Borș de cocoș

Data:27.02.2014

Mă întreba cineva prin ce se deosebește borșul de cocoș de cel de găină. Ei bine, prin ce... articol complet

Ardei copți cu leurdă proaspătă

Data:26.02.2014

A apărut leurda. Adevăru-i că iarna blândă a favorizat apariția unor plante pe care poporul... articol complet

Antricot de vită la tigaie

Data:24.02.2014

Vecinul Emil a pus câteva antricoate de vită în saramură lejeră (adică fără multă sare),... articol complet

Supă de pui în stil asiatic

Data:21.02.2014

Nu e o supă asiatică făcută după o rețetă de la mama ei, e un bol rezultat din exploatarea... articol complet

Sunt bucătar și mă mândresc cu asta

Data:20.02.2014

Scriu acest articol stimulat cumva de cel postat azi de Cristi Roman, în care vorbește despre... articol complet

Din cuptor

Data:20.02.2014

Sunt prieten cu Cristi de 7 ani, de când lucram în același birou, pentru două companii... articol complet

Zamă de cocoș

Data:18.02.2014

Aveam 6-7 ani. Bunica mea avea un cocoș mare (mi se părea mie atunci), de culoarea nisipului,... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]