Retete fara secrete
Piept de vită la cuptor
Data:21.03.2014Pieptul de vită (nu cel de vițel) e folosit în câte o tocană, poate la ciorbe ori prin cine... articol complet
Trei sosuri “fresh”
Data:19.03.2014Am rămas cu câteva linguri de sos după cursul de vinerea trecută, le-am așezat într-o... articol complet
Pulpe de pui la cuptor
Data:18.03.2014Îmi place puiul rece, îmi place să-l pun în sandwich-uri sau salate. Din acest motiv, nu mă... articol complet
Pipote și inimi
Data:17.03.2014Sunt oameni care nu mănâncă organe. Respect asta, dar respect destul de mult și organele,... articol complet
Rață coaptă, sos de portcale
Data:14.03.2014Inspirat de măcănelile rațelor pe care le crește unul dintre vecinii mei, dar și mnat de... articol complet
Desert cu ciocolată, lapte și migdale
Data:13.03.2014Am văzut acum două zile o rețetă, aceasta, aici. Ciocolată+creierul meu=love. Cât credeți... articol complet
Barcelona, de la tapas la gourmet
Data:12.03.2014Puțini turiști, mulți localnici, piețe agitate și piețe liniștite, un festival în plină... articol complet
Usturoiul nu e toxic!
Data:11.03.2014Viața-i prea scurtă ca să nu citim. Viața-i prea frumoasă pentru a o umple cu prejudecăți.... articol complet
Dulce de lapte-n trei culori
Data:10.03.2014Săptămâna trecută am lucrat la câteva feluri noi pentru meniul de prămăvară-vară de la... articol complet
Foi cu miere
Data:07.03.2014Mama e zeul foilor cu miere. Pentru mine, desigur. Și pentru foile cu miere pe care le face. Aș... articol complet
Midii în stil italian
Data:06.03.2014Pub Exprimarea “în stil italian” e foarte vagă, în condițiile în care Italia... articol complet
Terină de carne
Data:04.03.2014Am făcut o primă tentativă (vă voi arăta-o în scurt timp și pe următoarea) de a construi... articol complet
Salată cu pui rece
Data:28.02.2014Îmi rămăseseră câteva pulpe coapte, de la masa de prânz a zilei anterioare. Le-am găsit un... articol complet
Borș de cocoș
Data:27.02.2014Mă întreba cineva prin ce se deosebește borșul de cocoș de cel de găină. Ei bine, prin ce... articol complet
Ardei copți cu leurdă proaspătă
Data:26.02.2014A apărut leurda. Adevăru-i că iarna blândă a favorizat apariția unor plante pe care poporul... articol complet
Antricot de vită la tigaie
Data:24.02.2014Vecinul Emil a pus câteva antricoate de vită în saramură lejeră (adică fără multă sare),... articol complet
Supă de pui în stil asiatic
Data:21.02.2014Nu e o supă asiatică făcută după o rețetă de la mama ei, e un bol rezultat din exploatarea... articol complet
Sunt bucătar și mă mândresc cu asta
Data:20.02.2014Scriu acest articol stimulat cumva de cel postat azi de Cristi Roman, în care vorbește despre... articol complet
Din cuptor
Data:20.02.2014Sunt prieten cu Cristi de 7 ani, de când lucram în același birou, pentru două companii... articol complet
Zamă de cocoș
Data:18.02.2014Aveam 6-7 ani. Bunica mea avea un cocoș mare (mi se părea mie atunci), de culoarea nisipului,... articol complet