Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

Ca un fel de tapas

Data:17.02.2014

Despre tapas am scris aici, aici, aici. Și am mai scris și prin alte locuri. Citiți după... articol complet

Cremă de lapte cu mascarpone

Data:14.02.2014

PUB Nu mă deranjează faptul că mii, poate sute de mii de români sărbătoresc azi un sfânt... articol complet

Coaste cu sos de ardei

Data:13.02.2014

Sunt atât de încântat de coaste încât s-ar putea să le și vând, într-o bună zi (de... articol complet

Chec simplu cu drojdie

Data:12.02.2014

Zilele trecute mi-a cerut doamna mea chec. Credeam că am în casă tot ce-mi trebuie pentru o... articol complet

Ragù rapid

Data:11.02.2014

Ragù e, conform Wikipedia și vecinului Luca Gragnato (el nu mai e vecinul meu dar a rămas... articol complet

De capră cu de albine

Data:10.02.2014

Îi dedic această postare domnului Răzvan Exarhu, în speranța că văzând-o cinci zile la... articol complet

Clătite (pancakes) cu lapte condensat și îndulcit

Data:08.02.2014

PUB Sunt deja aproape doi ani de când mă joc cu laptele condensat și îndulcit de la DeLatte.... articol complet

Friptură de vițel la cuptor

Data:07.02.2014

Caut ficat de vițel pentru o rețetă. Bat măcelăriile din Cluj de mai bine de o săptămână... articol complet

Piure reciclat

Data:06.02.2014

Vorbim aici despre un piure din cartofi, dar sunt convins că povestea asta poate fi adaptată... articol complet

Aluat umplut

Data:05.02.2014

Zilele trecute am frământat de pizza. Am și făcut pizza, chiar foarte bună. Din cantitatea... articol complet

Ciorbă de vițel cum face tata

Data:04.02.2014

O însemnată parte a dragului meu pentru gătit și mâncare vine, sunt convins, de la tatăl... articol complet

Conopidă în trei feluri și puțin porc

Data:03.02.2014

Dacă dai o tură prin piețele agro-alimentare azi, nu găsești mare lucru. Sigur, tarabele-s... articol complet

Pizza pe modelul “puțin dar bun”

Data:31.01.2014

Dragii mei, uneori mă lovește așa o poftă de pizza, de n-o pot descrie. În general, nu-s... articol complet

Un nou val în gastronomia românească?

Data:30.01.2014

Recent, Cristi Roman (pentru cine nu știe, Cristi s-a făcut bucătar pentru că așa a vrut,... articol complet

Măr dulce

Data:29.01.2014

PUB Prăjitura cu măr poate fi în multe feluri. E un concept cu care te poți juca, dacă vrei.... articol complet

Supă de curcan cu legume colorate

Data:28.01.2014

Supă simplă, pretenții mici, farfurie care arată plăcut și îmlinește ușor toate... articol complet

Omletă cu avocado și broccoli

Data:24.01.2014

Clar, o să mă urmărească omletele astea toată viața, nu mai scap de ele-n veci. Nu-i nimic,... articol complet

Tempura de/cu legume

Data:23.01.2014

Cuvântul care guvernează o tempura de legume e “ușor”. Aluat ușor, amestecat... articol complet

Ce-ți doresc eu ție, frunză de gulie

Data:22.01.2014

“Au murit doi oameni valoroși și tu postezi…gulii”, mi-a reproșat aseară o... articol complet

Gălbenuș fript

Data:21.01.2014

Doamna mea nu mănâncă albușul ochiurilor. Mănâncă în schimb gălbenușul. N-are o... articol complet

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Blogosfera culinara
Blogosfera culinara

Intra in catalogul
blogosferei culinare

421 bloguri inscrise

Fii si tu sustinator al blogosferei culinare
Copiaza codul de mai jos:

Mai multe dimensiuni 

De pe bloguri adunate

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]