Retete fara secrete
Ca un fel de tapas
Data:17.02.2014Despre tapas am scris aici, aici, aici. Și am mai scris și prin alte locuri. Citiți după... articol complet
Cremă de lapte cu mascarpone
Data:14.02.2014PUB Nu mă deranjează faptul că mii, poate sute de mii de români sărbătoresc azi un sfânt... articol complet
Coaste cu sos de ardei
Data:13.02.2014Sunt atât de încântat de coaste încât s-ar putea să le și vând, într-o bună zi (de... articol complet
Chec simplu cu drojdie
Data:12.02.2014Zilele trecute mi-a cerut doamna mea chec. Credeam că am în casă tot ce-mi trebuie pentru o... articol complet
Ragù rapid
Data:11.02.2014Ragù e, conform Wikipedia și vecinului Luca Gragnato (el nu mai e vecinul meu dar a rămas... articol complet
De capră cu de albine
Data:10.02.2014Îi dedic această postare domnului Răzvan Exarhu, în speranța că văzând-o cinci zile la... articol complet
Clătite (pancakes) cu lapte condensat și îndulcit
Data:08.02.2014PUB Sunt deja aproape doi ani de când mă joc cu laptele condensat și îndulcit de la DeLatte.... articol complet
Friptură de vițel la cuptor
Data:07.02.2014Caut ficat de vițel pentru o rețetă. Bat măcelăriile din Cluj de mai bine de o săptămână... articol complet
Piure reciclat
Data:06.02.2014Vorbim aici despre un piure din cartofi, dar sunt convins că povestea asta poate fi adaptată... articol complet
Aluat umplut
Data:05.02.2014Zilele trecute am frământat de pizza. Am și făcut pizza, chiar foarte bună. Din cantitatea... articol complet
Ciorbă de vițel cum face tata
Data:04.02.2014O însemnată parte a dragului meu pentru gătit și mâncare vine, sunt convins, de la tatăl... articol complet
Conopidă în trei feluri și puțin porc
Data:03.02.2014Dacă dai o tură prin piețele agro-alimentare azi, nu găsești mare lucru. Sigur, tarabele-s... articol complet
Pizza pe modelul “puțin dar bun”
Data:31.01.2014Dragii mei, uneori mă lovește așa o poftă de pizza, de n-o pot descrie. În general, nu-s... articol complet
Un nou val în gastronomia românească?
Data:30.01.2014Recent, Cristi Roman (pentru cine nu știe, Cristi s-a făcut bucătar pentru că așa a vrut,... articol complet
Măr dulce
Data:29.01.2014PUB Prăjitura cu măr poate fi în multe feluri. E un concept cu care te poți juca, dacă vrei.... articol complet
Supă de curcan cu legume colorate
Data:28.01.2014Supă simplă, pretenții mici, farfurie care arată plăcut și îmlinește ușor toate... articol complet
Omletă cu avocado și broccoli
Data:24.01.2014Clar, o să mă urmărească omletele astea toată viața, nu mai scap de ele-n veci. Nu-i nimic,... articol complet
Tempura de/cu legume
Data:23.01.2014Cuvântul care guvernează o tempura de legume e “ușor”. Aluat ușor, amestecat... articol complet
Ce-ți doresc eu ție, frunză de gulie
Data:22.01.2014“Au murit doi oameni valoroși și tu postezi…gulii”, mi-a reproșat aseară o... articol complet
Gălbenuș fript
Data:21.01.2014Doamna mea nu mănâncă albușul ochiurilor. Mănâncă în schimb gălbenușul. N-are o... articol complet