
publicat la 13.02.2015
publicat la 12.02.2015
publicat la 08.02.2015
O zi potrivită pentru a încerca mai multe reţete culinare din Estul Indiei. Oaspeţii vor fi sceptici la început, însă pofta îi va îndemna să te creadă pe cuvânt. Medicul legist, insă, va dori ceva mai multe detalii.
Bucataras.ro
[email protected]
Fasole pastai congelata
Se rup capetele pastailor, se spala bine si se rup pe jumatate sau mai mici dupa preferinta. Se pune apa la fiert in oala iar pentru fiecare litru de apa se pune cate o lingura de sare si o lingurita de zahar. Am folosit 5 l apa, asadar 5 linguri sare si 5 lingurite zahar. Cand apa da in...
Gem de prune
Se spala bine prunele, se scot samburii si se aseaza intr-un tuci impreuna cu zaharul, un strat de prune, unul de zahar s.a.m.d. Se pune peste noapte la frigider sa-si lase zeama, iar a doua zi se pun pe aragaz la foc mediu, pana incepe sa fiarba, apoi se lasa...