claudiaO

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 22.11.2013

RETETE200
PRIETENI141
Retete / Mancaruri de legume

SHAKSUKA

In Mancaruri de legume la 25 Ian 2021

Curatam ceapa si oo tocam marunt. La fel si ardeii. Punem uleiul intro tigaie si cand e incins punem ceapa. Tinem pe foc pana devine sticloasa, apoi punem ardeii. Amestecam pana de inmoaie putin apoi adaugam rosiile cuburi. Saram, piperam, adaugam chimenul si cimbrul si 1 ceasca de apa si lasam...

Hummus arabesc

In Mancaruri de legume la 18 Noi 2019

Nautul este gata fiert, asa ca il scurgem de zema din conserva. Il punem intrun vas inalt, adaugam uleiul, ustuoiul, sare si piper si il blenduim bine pana obtinem o pasta fina. Adaugam pasta de tahini si amestecam usor ca sa se incorporeze. Adaugam praful de curry, busuiocul, potrivim gustul...

Tocanita de ciuperci cu carnat afumat

In Mancaruri de legume la 15 Noi 2019

Ciupercile le spalam rapid intrun jet de apa, insistam cu un buretel pe unde au depuneri de pamant, apoi le taiem bucati mari. Ceapa o tocam solzisori. Carnatul il taiem rondele. Incingem uleiul intr-o tigaie wok, punem carnatul la prajit, dar nu mult, cat sa se rumeneasca uso, apoi punem...

Radacinoase la tava

In Mancaruri de legume la 17 Noi 2014

Curatam bine toate legumele.Ceapa o taiem solzisori, iar restul legumelor le taiem cuburi mari de cca 2 cm. Usturoiul il zdrobim bine si il frecam cu 2 linguri de ulei si putina sare. Punem toate legumele intr-un vas incapator,turnam uleiul, usturoiul, rozmarinul  cimbrul, sare...

Chiftelute de dovlecei cu branza telemea

In Mancaruri de legume la 23 Iun 2014

Dovleceii ii spalam si ii dam pe razatoare cu ochiuri mari. Presaram peste ei putina sare si ii lasam vreo 15 minute; ii stoacem bine si ii punem intr-un castron. Adaugam verdeata, usturoiul pisat, sare, piper, delikat, branza si la final faina si amestecam bine sa se omogenizeze. Punem ulei...

Tian de legume sau Rattatouille

In Mancaruri de legume la 12 Dec 2013

Curatam legumele si le taiem felii grosute - de cca 1 cm grosime. Ungem usor un vas de yenna cu ulei si asezam feliile de legume in picioare altenativ:rosie,ceapa, ciuperca,dovlecel, ardei ...pana umplem tava. Picuram putin ulei si presaram pe deasura sare, piper,cimbru si banza rasa si dam la...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

publicat la 25.01.2021

SHAKSUKA

publicat la 09.02.2020

Aperitiv bilute fantezie

Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Nu fi preocupat de evitarea tentatiilor, caci pe masura ce imbatranesti incep ele sa te evite pe tine.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi lionezi

de Caty 3

ieri la 17:34

Prajitura cu branza de vaci si afine

de Caty 3

ieri la 10:43

Cobbler cu piersici și nectarine - Desertul delicios de vară

ieri la 08:09

Bruschete cu ton - Rapide și foarte gustoase

pe 19.08 la 07:33

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]