Tian de legume sau Rattatouille

de claudiaO in Mancaruri de legume, 12 Dec 2013 | 4412 vizualizari

 

O mancare usoara, rapida, care poate fi servita ca fel de baza sau la fel de bine ca garnitura lanag o fritpura delicioasa...
Precizez faptul sa am preparat-o vara, cand erau rosiile gustoase :)

 

INGREDIENTE

  • rosii
  • ceapa
  • ciuperci
  • ardei gras
  • dovlecel
  • sare, piper, cimbru
  • branza telemea
  • putin ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tian de legume sau Rattatouille:

Curatam legumele si le taiem felii grosute - de cca 1 cm grosime.

Ungem usor un vas de yenna cu ulei si asezam feliile de legume in picioare altenativ:rosie,ceapa, ciuperca,dovlecel, ardei ...pana umplem tava. Picuram putin ulei si presaram pe deasura sare, piper,cimbru si banza rasa si dam la cuptor pt cca 30-40 de minute , pana se patrund legumele - acoperim cu o folie de aluminiu, iar cu vreo 10 minute inaninte de final indepartam folia ca sa se rumeneasca frumos.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tian de legume sau Rattatouille" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Salata calda de cartofi noi cu ceapa verde si marar