Cris2711

1

Bucataras
incepator

Cristian-Sibiu

Bucataras din 26.11.2010

RETETE147
PRIETENI138
Retete / Paste

Sparanghel in foi de Lasagne

In Lasagna la 24 Oct 2015

1. Sparanghelul se curata de coaja si se pune intr-o oala cu apa clocotita .Se adauga si putina sare.La foc mediu se fierbe 10-15 minute.Apoi se scoate din oala si se scurge pe un prosop de bucatarie. 2.Foile de lasagne se fierb cam trei minute in apa in care s-a fiert sparanghelul.Apoi se pun...

Spaghete cu sos Basilico, Emmentaler si Gouda

In Spaghete la 2 Mai 2015

Intai se pune apa la fiert ,intr-o oala mijlocie, pentru spaghete. Cand fierbe se introduc spaghetele in ea si se lasa la fiert dupa instructiunile de pe pachet. Se fierb la foc mediu, cand sunt gata se strecoara de apa. Intr-o oala se pune ulei de masline,cam doua linguri si cand s-a...

Paste cu branza la cuptor

In Paste la 30 Aug 2013

Se incalzeste cuptorul la 170°. Pentru inceput se fierb pastele in apa cu sare si o lingura de ulei. Cand sunt fierte se strecoara. Trei linguri de smantana se pune deoparte. Intre timp se pregateste crema de branza: Eu am pisat telemeaua cu o furculita ,am adaugat branza...

Paste cu parmesan si baby mozzarella

In Paste la 28 Feb 2013

Intai se pun pastele in apa cu sare la fiert. Cand sunt gata se strecoara. Ceapa se curata,se taie marunt si se caleste intr-o lingura de ulei de masline,eu am pus si putina boia. Intr-un castron am amestecat toate tipurile de branza cu smantana,oul si rosiile in suc propriu.Se...

Lasagne a la Klaus

In Lasagna la 9 Feb 2013

Se taie ceapa marunt,usturoiul deasemenea. Intr-o oala ,se pune o lingura cu unt,cand s-a topit la foc mediu,se adauga ceapa si usturoiul tocat marunt si se caleste. Se stinge compozitia cu 50 ml vin alb,apoi se adauga carnea tocata de porc,apoi se condimenteaza cu sare,piper si boia. Se...

Spätzle

In Paste la 27 Dec 2010

Se amesteca ingredientele intr-un castron (cu mana sau cu mixer-ul) pana se formeaza un aluat moale. Se umple o oala mare de trei sferturi cu apa si se adauga sare, 2-3 linguri si se lasa sa fiarba.Se pragateste un castron mare si o strecuratoare.Cand fierbe apa se pune Spätzlebrett deasupra...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    

Postari recente

publicat la 30.10.2017

Aperitiv bilute de branza Feta

Horosmopul tau de astazi:

Sagetator

Ești un artist, îți place să redecorezi, dar cei din familie se plâng tot mai des că descoperă obiecte pierdute în acvariul peștilor, cărți in frigider și tacâmuri în șifoier. Poate e timpul să îți temperezi un pic elanul artistic.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

ieri la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

Mini rulouri cu dovleac - Reteta gustoasa de post

de RODIMUR 8

pe 12.12 la 22:27

Salată de boeuf - Rețeta clasică perfectă pentru masa de sărbători

pe 12.12 la 11:50

Rețeta de cornulețe cu untură - Cele mai fragede și mai gustoase

pe 11.12 la 12:41

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]