delia64

1

Bucataras
incepator

cluj napoca

Bucataras din 16.12.2012

RETETE163
PRIETENI195
Retete / Supe/Ciorbe

Ciorba din cap de vitel cu spanac , orez si tarhon

In Ciorbe la 3 Iul 2014

Se spala bine capul de vitel si se pune la fiert in apa  cu o lingurita de sare . Se lasa sa fiarba incet si se spumeaza din cand in cand . Curatam ceapa si o taiem marunt . Spalam spanacul si il taiem fasii . Spalam orezul si il lasam in apa rece la innflorit . Cand carnea...

Ciorba de vitel cu paste scurte

In Ciorbe la 1 Iul 2014

Se spala zarzavatul se curata si se  taie cubulete. Spaiam carnea si o taiem bucati mici . Punem uleiul la incins intr-o oala si adaugam ceapa si zarzavatul , le prajim putin , adaugam carnea si oasele de vitel si le prajim inpreuna cu zarzavatul amestecand. Adaugam apa calda si...

Supa de gaina cu conopida

In Supe la 2 Mai 2014

Punem carnea de gaina la fiert cu un praf de sare si spumam  din cand in cand . Curatam zarzavatul si il taiem cubulete . Spalam conopida si o impartim in buchetele . Cand carnea este pe jumatate fiarta adaugam conopida si zarzavatul . Lasam la fiert aproximativ 30 de minute ,...

Ciorba de miel reteta cu macris

In Ciorbe la 24 Apr 2014

Intr-o  oala de zece litri punem  la fiert ,apa , capul si costitele cu putina sare  , spumam din cand in cand . Spalam orezul si il lasam in apa rece . Spalam macrisul ceapa si usturoiul si le taiem . Cand este fiarta carnita strecuram ciorba . Ciorba se pune la foc si...

Ciorba de pui cu orez si legume

In Ciorbe la 8 Apr 2014

Se pune carnea la fiert cu putina sare , se spumeaza din cand in cand . Se curata legumele  ,se taie marunt si se adauga in oala  . Spalam orezul si il lasam in apa pentru o se hidrata . Scoatem spatele de pui si il taiem bucatele . Punem orezul in oala cu ciorba si...

Ciorba radauteana

In Supe/Ciorbe la 5 Apr 2014

Intr-o  oala de 5 litri punem 4 litri de apa si pieptul de pui , un praf de sare si lasam sa fiarba spumand din cand in cand . Intre timp curatam ceapa , morcovii,pastarnacul , telina si le adaugam in oala intregi . Prazul si usturoiul verde se spala , se taie marunt si se pun in oala...

Supa de gulii umplute

In Supe la 26 Mar 2014

Intr-o oala de 10 litri punem 5 litri apa si un os de vitel cu carne  ,   un praf de sare , spumam din cand in cand pentru a fi cat mai limpede supa . Curatam guliile , le scobim mijlocul. Punem orezul la inflorit intr-un vas cu apa rece . Curatam zarzavatul si il taiem...

Supa de varza

In Supe la 21 Mar 2014

Se curata zarzavatul , se spala si se taie cubulete . Punem apa la fiert  , cand da in clocot adaugam zarzavatul . Intre timp spalam varza si o  taiem fideluta . Adaugam varza peste zarzavat si lasam sa fiarba impreuna aproximativ 20 de minute. Facem rantasul . Punem...

Supa de ardei umpluti

In Supe la 14 Mar 2014

Intr-o oala punem apa la fiert si osul de vitel , o lingurita de sare . Spumam si lasam sa fiarba la foc incet . Se curata   zarzavatul , se spala si se taie cubulete . Spalam ardeii si -i curatam de cotoare . Punem zarzavatul in oala si lasam sa fiarba. Spalam orezul . Pregatim...

Ciorba de fasole verde , de post .

In Supe/Ciorbe la 6 Mar 2014

Se curata pastaile si  se spala . Punem apa la fiert , intre timp curat zarzavatul si il tai cubulete . Cand fierbe apa pun pastaile si zarzavatul la fiert  , aproximativ 45 de minute. Verificam daca sunt fierte legumele si adaugam suc de rosii , sare si piper dupa gust . Tocam...

Supa de pui cu galuste de gris

In Supe/Ciorbe la 4 Mar 2014

Punem apa intr-o oala de 6 -8 litri  , adaugam puiul portionat , un praf de sare . , la foc mic. Spumam supa pana devine limpede .  Adaugam ceapa si zarzavatul si lasam sa fiarba incet . Cand carnea si zarzavatul sunt fierte strecuram supa . Carnea se poate face pane...

Ciorba de burta

In Supe/Ciorbe la 4 Mar 2014

Se pun oasele de vitel la fiert si se spumeaza pana supa devine limpede. Punem burta la fiert cu un pic de otet si schimbam apa de cate ori este nevoie pentru a nu mai avea burta miros specific . Strecuram supa de oase si curatam oasele de carne pe care o taiem feliute . Punem supa din...

Ciorba de cartofi

In Supe/Ciorbe la 22 Iun 2013

Punem osul afumat la fiert  , cand da in clocot aruncam apa si punem alta curata  lasand sa fiarba  incet . Intre timp curatam cartofii , ceapa  , morcovul ,   si  telina le spalam si le taiem cubulete si le punem in oala . Taiem ardeiul cubulete si il punem sa...

Ciorba de salata verde

In Ciorbe la 19 Iun 2013

Se spala salata se taie sau se rupe si se pune la fiert  20-25 minute . Se caleste usturoiul taiat in putin ulei si se pune in oala. Adaugam usturoiul verde taiat si mararul spalat si taiat marunt. Batem cele 3 oua cu sana si smantana, punem 4 polonice de supa calda peste compozitie...

Ciorba de curcan cu legume

In Ciorbe la 14 Mar 2013

Se pune carnea la fiert cu putina sare , se spumeaza din cand in cand . Se curata legumele si se taie cubulete . Cand carnea este aproape fiarta se curata de pe os si se taie marunt , se adauga in supa . Se adauga legumele taiate si  orezul se mai lasa aproximativ 30 de minute sa...

Supa de gaina cu taitei de casa

In Supe la 7 Mar 2013

Punem carnea la fiert cu sarea si boabele de piper . Se fierbe la foc mic  spumandu-se de cate ori este nevoie  pentru a iesi o supa limpede. Curatam si spalam zarzavatul si il adaugam in oala lasand sa fiarba incet. Cand carnea este fiarta strecuram supa si adaugam taieteii ,...

Ciorba de spanac

In Ciorbe la 6 Mar 2013

Punem apa la fiert ,cand clocoteste adaugam spanacul congelat si usturoiul taiat  rondele . Lasam 15 minute sa fiarba . Batem ouale cu smantana si iaurtul , adaugam 2 polonice de  ciorba  peste ele  , mai batem un pic sa se amestece bine si le turnam in oala peste ciorba...

Ciorba de perisoare

In Ciorbe la 31 Ian 2013

Se pune apa la fiert intr-o cratita de 6 l impreuna cu rasolul. Adaugam legumele taiate cubulete si ceapa taiata solzisori si lasam la fiert aproximativ 20 de minute. Intre timp facem perisoarele. Orezul inflorit se pune intr-un bol, adaugam carnea, cele 2 oua, sarea si piperul dupa...

Afisate 1 - 18 din 18 retete    

Postari recente

publicat la 27.10.2014

Cartofi rantaliti

publicat la 26.10.2014

Desert galuste de aur

Horosmopul tau de astazi:

Capricorn

Puneţi degetul pe rană şi apăsaţi. Dacă faceţi totul corect, o să îl doară şi mai tare.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aluat pufos de cozonac - Rețeta tradițională pas cu pas

ieri la 10:21

Chec cu pui si cascaval in bacon - Reteta usoara pentru un aperitiv gustos

de Rocsi 9

pe 02.12 la 20:34

Bilute din biscuiti cu nuca si rom - Desert rapid si delicios

pe 02.12 la 16:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]