ce se intampla? Reclama DERO
08.06.2010 / 16:50
Citeaza
Am o intrebare : de ce mi se afiseaza o reclama absolut nesuferita cu un papagal dela DERO de cate ori incerc sa accesez o reteta pe acest site?
Mentionez ca problema a inceput de cateva zile si nu mai reusesc sa scap de imaginea care i-mi obstructioneaza ecranul. Se intampla si la altcineva? Ce este de facut?
08.06.2010 / 18:04
Citeazadentistutza a spus:
Am o intrebare : de ce mi se afiseaza o reclama absolut nesuferita cu un papagal dela DERO de cate ori incerc sa accesez o reteta pe acest site? Mentionez ca problema a inceput de cateva zile si nu mai reusesc sa scap de imaginea care i-mi obstructioneaza ecranul. Se intampla si la altcineva? Ce este de facut?
Dentistutza, vrei solutia?
uite:
www.bucataras.ro/retete/8018/papagal-la-tigaie.html
)))
am glumit, logic ; si noua ne apare, si pe noi ne cam enerveaza dar speram ca nu va trebui sa-l mai suportam mult timp.
08.06.2010 / 19:36
Citeaza
fara sa vreau am dat pe sonor .e beton :dero ,dero vara dero, hai, hai la vara dero . ce tamp poate fi
09.06.2010 / 07:27
Citeaza
Altfel, e misto ideea. Macar un Cocolino iau si eu sa trimit codul. Poate va trimit poza apoi cu papagalul pe umar de pe vreo plaja d-aia
09.06.2010 / 15:31
Citeaza
Interesant si asa tre sa-mi iau dero azi si vreau papuci si pareode vacanta nu indraznesc sa cred ca voi castiga
Recomandari pentru tine si casa ta
Friteuza cu aer cald si functie steamer, Breville, VDF133X
14.06.2010 / 23:12
cred ca isi ia din cand in cand o pauza, ca se satura de noi sa-l tot balacarim
CiteazaAcest mesaj a fost modificat de pusikmea
Ultima editare: 14.06.2010 23:12:32
29.07.2010 / 12:35
Citeaza
Eu chiar ma bucur ca nu am prins papagalul,dar stiu ca pe bucataras il stresa !
07.08.2022 / 01:52
Citeazadentistutza a spus:
Am o intrebare : de ce mi se afiseaza o reclama absolut nesuferita cu un papagal dela DERO de cate ori incerc sa accesez o reteta pe acest site? Mentionez ca problema a inceput de cateva zile si nu mai reusesc sa scap de imaginea care i-mi obstructioneaza ecranul. Se intampla si la altcineva? Ce este de facut?
Great site i love it keep posting more kitchen renovation