Gicuta

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 17.03.2014

RETETE178
PRIETENI410
Retete / Mancaruri cu carne

Cartofi aurii cu carne de la garnita

In Porc la 28 Mai 2015

        Cartofii se curata de coaja, se taie in bucati potrivite si se spala bine.Ii punem intr-o oala cu un praf de sare la fiert si ii fierbem doar pe jumatate(7-8 minute). Ii punem intr-o strecuratoare(5 minute) si ii lasam sa se scurga de apa .   Dupa ce s-au...

Ciulama de pui

In Pui la 27 Mai 2015

Pulpele de pui le curatam si le spalam, apoi le punem la fiert cu un praf de sare. Cand dau in clocot, inlaturam   spuma si adaugam ceapa   tocata marunt si morcovul dat pe razatoare. Cand a fiert carnea, o scoatem pe o farfurie. Punem uleiul intr-o cratita si cand sfaraie...

Pui pe sticla

In Pui la 26 Mai 2015

Mai intai curatam si spalam puiul si il lasam la scurs. Il condimentam bine in interior si exterior cu condimentele de la fuchs, si il lasam la  frigider  (intr-un vas acoperit) 3-4 ore. Se umple o sticla cu apa si se introduce in puiul condimentat. Se aseaza cu puiul intr-o tava in...

Mazare cu pui

In Pui la 26 Mai 2015

Spalam pulpele de pui, le taiem pe jumatate si le punem la fiert cu un praf de sare. Cand  incep sa fiarba inlaturam spuma  si adaugam ceapa tocata marunt , mazarea si foaia de dafin. Lasam sa fiarba totul la foc mic, aproximativ 35-40 de minute. Cand este carnea fiarta, o scoatem, o...

Sarmale in varza murata

In Mancaruri cu carne la 19 Mai 2015

Mai intai spalam varza si o lasam in apa rece,2-3 ore. Carnea tocata o punem intr-un castron.Peste carne adaugam ceapa data pe razatoarea cu orificii mici, orezul( spalat in apa rece), cimbru, sare si piper. Amestecam bine si dam deoparte pana pregatim frunzele de varza. Varza o ...

Musaca cu piure de cartofi

In Mancaruri cu carne la 8 Mai 2015

         Pentru piure :   cartofii curatati de coaja si spalati   ii taiem in bucati potrivite si ii punem la fiert in apa cu un praf de sare. Ii lasam sa fiarba la foc mediu pana cand incep sa se sfarame. I n acest timp indepartam spuma...

Tochitura

In Mancaruri cu carne la 19 Apr 2015

  Pulpa de porc si carnea afumata se taie cubulete potrivite, iar carnatii ii taiem rondele de 2 centimetri. In uleiul incins punem ceapa taiata solzisori. Dupa ce se inmoaie putin punem pulpa de porc , amestecam bine si lasam sa se inabuse. Dupa ce s-a inabusit adaugam carnea afumata...

Friptura de miel la cuptor

In Oaie la 2 Apr 2015

Carnea se spala, se sterge si se impaneaza cu bucatele de usturoi (o capatana) si slaninuta. Se pune intr-o tava si se lasa cateva ore la marinat (de preferinta peste noapte), intr-un bait obtinut din   vin, supa de legume, uleiul de masline, mustar, o capatana usturoi zdrobit, boia,...

Afisate 31 - 38 din 38 retete    

Postari recente

publicat la 14.02.2016

Cozonac cu nuca

publicat la 11.02.2016

Prajitura cu crema de zahar ars

Horosmopul tau de astazi:

Scorpion

Daca ai nevoie de ajutorul unei persoane specializate, fa tot posibilul si obtine-l. Depinde numai de tine daca vei incalca sau nu anumite reguli, pentru a obtine ceea ce-ti doresti.

 
 
 
Retete preferate
Toate retetele preferate
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]