Tochitura

de Gicuta in Mancaruri cu carne, 19 Apr 2015 | 6638 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 800 g pulpa de porc
  • 300 g carnati afumati de casa
  • 300 g carne afumata
  • 2 cepe
  • 50-75 ml ulei
  • 1 frunza de dafin
  • sare si piper
  • -250 ml. vin alb
  • 2 linguri bulion
  • 3 catei de usturoi
  • telemea pentru ras deasupra (optional)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura:

 

Pulpa de porc si carnea afumata se taie cubulete potrivite, iar carnatii ii taiem rondele de 2 centimetri. In uleiul incins punem ceapa taiata solzisori. Dupa ce se inmoaie putin punem pulpa de porc , amestecam bine si lasam sa se inabuse. Dupa ce s-a inabusit adaugam carnea afumata si carnatii, mai lasam 5 minute si  punem vinul ,100 ml apa si frunza de dafin, acoperim cu un capac si lasam la fiert in jur de 50 minute.Amestecam din cand in cand, iar daca este nevoie mai adaugam apa sau vin. Dupa ce au trecut cele 50 min., condimentam cu sare si piper,adaugam bulionul desfacut in apa ,punem si usturoiul pisat, si mai lasam inca 15 minute la fiert. Se serveste alaturi de o mamaliguta moale si oua ochiuri.Deasupra radem telemea.

 

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

tarasmariana 1

20.04.2015, 09:55

Foarte buna!

Gicuta 1

20.04.2015, 13:10

Multumesc tuturor!

mihaelar63 1

21.04.2015, 23:12

Eu nu am preparat tochitura , doar am servit . Trebuie sa o fac si pe aceasta . Reteta merge la favorite

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura cu mamaliguta