publicat la 21.04.2013
publicat la 21.04.2013
publicat la 21.04.2013
De data asta nu mai scapi fiindca cineva o sa nimereasca. Dupa doar doua incercari, cifrul de la centura de castitate. Desi te temi de ce va urma, la final esti chiar incantat/ a sa-ti schimbi statusul pe facebook in “It’s complicated”.
Bucataras.ro
[email protected]
Supa crema de linte
Spalam lintea in doua trei ape dupa care o lasam la inmuiat 40 de minute. O dam la fiert si dupa doua , trei, clocote schimbam apa ( schimbam 2 ape ) . Cand a inceput sa fiarba bine adaugam legumele tocate marunt , usturoiul zdrobit , boiaua dulce, foaia de dafin si delicatul . Lasam...
Ciorba de babic
Spalam, curatam si tocam legumele, apoi le punem la fiert ca la orice ciorba . Cat timp fierb legumele tragem la tigaie babicul si kaizerul. Cand legumele sunt aproape fierte adaugam orezul si lasam sa fiarba la foc mic inca 10 minute. Ulterior adaugam kaizerul si babicul. Separat fierbem...
Supa de cocos cu taitei de casa
Se pune carnea la fiert, se spumeaza si cand este aproape fiarta se adauga legumele tocate si o lingura de delicat. Cat timp fierb legumele ne apucam sa facem taitei de casa . Batem 2 oua, adaugam un praf de sare si adaugam faina pana se formeaza un aluat elastic . Aluatul se ruleaza si...
Ciorba de pui a la grec
Se pune pieptul de pui la fiert in apa cu piper boabe si o foaie de dafin. Dupa ce a fiert , se strecoara supa si se scoate carnea de pe oase . Intre timp curatam si taiem legumele cubulete si se calesc in putin ulei. Se adauga peste supa strecurata legumele si orezul. Cand sunt fierte toate,...
Ciorba de pui
Punem spinarile la fiert 15 minute, adunam spuma formata dupa care aruncam radacinoasele in apa si lasam sa fiarba inca 5 minute apoi adaugam ceapa, ardeiul si cartoful (20 min) . Dam pe razatoare rosiile (pentru suc ) ; Adaugam sucul de rosii + delicatul ( 5 min ). Inainte sa o...
Ciorba de vitel
1. Carnea se spala, se taie cubulete si se pune la fiert impreuna cu o foaie de dafin,boabe de piper si un praf de sare . 2.Se pregatesc radacinoasele si restul legumelor :se curata, se spala , ceapa se toaca marunt ,telina,pastranacul,radacina de patrunjel si morcovii se toaca cubulete. 3....