Pizza de casa

de oO_ acnA _Oo in Pizza, 21 Apr 2013 | 6679 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • PENTRU ALUAT :
  • faina alba 400 g
  • drojdie pakmaya jumatate de cubulet
  • apa 230 ml
  • zahar o lingurita
  • un praf de sare
  • +
  • pasta de tomate 1 lingura
  • ulei
  • busuioc uscat
  • salam
  • ciuperci la conserva 200 g
  • masline fara samburi taiate 200 g
  • cascaval clasic 400 g
  • rosii cherry
  • ardei capia
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de casa:

Facem un aluat moale care se ia usor  pe maini, il acoperim cu o folie si il lasam la temperatura camerei 30 de minute. Aluatul trebuie in timpul acesta sa creasca in volum aproximativ de trei ori .

Inainte de a incepe a lucra cu aluatul ungem mainile cu putin ulei si il impartim in 2 sau in 4 (eu am facut 4 tavi).

Ungem tavile pentru pizza cu ulei dupa care asezam cu grija aluatul, in acelasi timp punem cuptorul sa se incalzeasca la 180 de grade timp de 10 minute.

Separat intr-un bol mai mic facem un amestec din bulion, ulei de masline, busuioc, sare, piper iar cu o pensula ungem aluatul cu aceast sos. Adaugam pe rand ingredientele peste aluatul din tava: asezam frumos salamul, ciupercile, rosiile cherry taiate pe jumatate, ardeiul capia taiat si el rondele, maslinele iar pe deasupra radem cascavalul .

Lasam pizza la cuptor pentru aprox 20-25 de minute la 200 de grade ....Pofta Buna ! :)


Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

ieri la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Focaccia cu masline a la Simo