Ciorba de babic

de oO_ acnA _Oo in Ciorbe, 15 Ian 2013 | 12188 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g babic
  • 200 g kaizer
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • o telina mica
  • 1 pastarnac
  • 2 ardei rosii
  • 3 cartofi potriviti
  • 1 lingura de orez
  • zeama de varza
  • leustean si frunze de telina
  • (primavara adaugam si loboda )
  • 2 oua
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba de babic:

Spalam, curatam si tocam legumele, apoi le punem la fiert ca la orice ciorba .

Cat timp fierb legumele tragem la tigaie babicul si kaizerul. Cand legumele sunt aproape fierte adaugam orezul si lasam sa fiarba la foc mic inca 10 minute. Ulterior adaugam kaizerul si babicul.

Separat fierbem zeama de varza si o adaugam in ciorba, mai lasam pana da intr-un clocot, o reglam de sare si stingem focul apoi adaugam ouale batute si verdeata ....

Pofta Buna! :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba de babic" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza Calzone - Rețeta simplă, pas cu pas

ieri la 14:07

Pui cu lămâie și cartofi la cuptor - Fraged, aromat și ușor de făcut

ieri la 11:46

Mini tarte rustice cu mere - Fragede, aromate și ușor de făcut

ieri la 08:54

Prăjitura cu foi de napolitană și cremă mascarpone - Rapidă, ușoară și delicioasă

pe 02.10 la 10:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]