
publicat la 08.05.2017
publicat la 08.05.2017
publicat la 02.05.2017
O zi prielnică pentru experimente incredibile. De la încercarea de a curăţa un cartof enorm cu o mufă USB până la aceea de a fierbe o pulpă de vacă întreagă în ibricul de cafea, un întreg univers extrem îţi va ocupa ore întregi.
Bucataras.ro
[email protected]
Mujdei de usturoi verde
Curatam usturoiul (lasand bulbul, tija si frunzele) si apoi il spalam. Taiem usturoiul in bucati mici (de aproximativ 1-2 cm) si mixam. Adaugam rand pe rand uleiul, apa minerala si otetul sau zeama de lamaie si mixam. Transferam mujdeiul intr-un bol si adaugam sare dupa gust. Amestecam cu...
Sos de mustar
Se curata ceapa, se spala ,se taie marunt , se inabuse in unt si se stinge cu o ceasca de supa de zarzavat(sau apa).Se adauga faina in ploaie amestecand continuu ca sa nu se formeze cocoloase apoi mustarul , smantana si cascavalul.Se lasa sa fiarba cateva minute iar...