Mujdei de usturoi verde

de Bucataras Medi in Sosuri, 12 Iun 2015 | 7580 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 fire usturoi verde
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1 lingura apa minerala
  • 1 lingurita otet sau zeama de lamaie
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mujdei de usturoi verde:

Curatam usturoiul (lasand bulbul, tija si frunzele) si apoi il spalam.
Taiem usturoiul in bucati mici (de aproximativ 1-2 cm) si mixam. Adaugam rand pe rand uleiul, apa minerala si otetul sau zeama de lamaie si mixam.

Transferam mujdeiul intr-un bol si adaugam sare dupa gust. Amestecam cu ajutorul unei linguri de lemn.

Daca nu am consumat tot mujdeiul la o masa, acesta poate fi tinut la frigider, acoperit cu folie alimentara.
Poate fi folosit la fripturi din carne de vita,porc,pasare, la peste sau legume. Este delicios!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mujdei de usturoi verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mujdei de usturoi cu suc de rosii