Mujdei de usturoi verde

de Bucataras Medi in Sosuri, 12 Iun 2015 | 8003 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 fire usturoi verde
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 1 lingura apa minerala
  • 1 lingurita otet sau zeama de lamaie
  • sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mujdei de usturoi verde:

Curatam usturoiul (lasand bulbul, tija si frunzele) si apoi il spalam.
Taiem usturoiul in bucati mici (de aproximativ 1-2 cm) si mixam. Adaugam rand pe rand uleiul, apa minerala si otetul sau zeama de lamaie si mixam.

Transferam mujdeiul intr-un bol si adaugam sare dupa gust. Amestecam cu ajutorul unei linguri de lemn.

Daca nu am consumat tot mujdeiul la o masa, acesta poate fi tinut la frigider, acoperit cu folie alimentara.
Poate fi folosit la fripturi din carne de vita,porc,pasare, la peste sau legume. Este delicios!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Mujdei de usturoi verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]