mimmi

5

Bucataras
senzational

cluj

Bucataras din 05.07.2010

RETETE496
PRIETENI152
Retete / Mancaruri cu carne

Paella

In Pui la 24 Feb 2011

Taiem usturoiul felii si le calim in ulei,le scoatem pe urma pe o farfurie. Calim in acelasi ulei si crevetii(pe ambele parti),nu mai mult 3 minute si ii scoatem pe o farfurie. Calim pieptul de pui taiat cubulete(tot in acelasi ulei),adaugam mazarea si gogosarul taiat cubulete mici. Adaugam...

Placinta cu pui

In Pui la 10 Feb 2011

Decongelam foietajul la temperatura camerei. Taiem pieptul bucati,ceapa o taiem julien,iar ciupercile felii. Le punem toate intr-o tigaie si le calim in putin ulei,iar la sfarsit adaugam cascavalul pentru a strange putin compozitia. Intindem foiatajul,pe jumatate din suprafata punem compozitia...

Pui pe sticla cu legume

In Pui la 10 Feb 2011

Spalam legumele,le curatam,le taiem bucatele si le punem intr-o tava,cu putin ulei . Le condimentam cu sare,foi dafin si punem 3-4 pahare cu apa. Puiul il spalam bine,il ungem cu ulei,il condimentam si pe dinafara si pe interior,il punem pe o sticla (sticla sa fie plina cu apa de 3 sfert),iar...

Pui Asiatic

In Pui la 31 Oct 2010

In wok punem uleiul,ceapa taiata marunt,ardeiul cubulete si morcovul taiat fasii subtiri. Cand s-au inmuiat se adauga pieptul de pui taiat cubulete,sos de soya,1 lingurita de miere,sare dupa gust,putin busuioc,si ghimbir razalit.Se amesteca toate sa se imbine aromele. Eu am servit cu orez.

Piept de pui cu sos de gutui

In Pui la 1 Oct 2010

Se curata merele de coaja si se taie felii subtiri,si se lasa la fiert 2 minute.Se pun feliile intr-o tigaie,se adauga 2 linguri de miere,sare,se adauga ingrosala din faina si zeama de pe mere si se lasa la fiert adaugand din cand in cand zeama de pe mere pana prinde consistenta cremoasa.Pieptul...

Ardei scazuti cu sos de rosii

In Porc la 1 Oct 2010

Se spala ardeii,se curata de cotor si se umplu cu urmatoarea compozitie:carnea tocata se amesteca cu oul,orezul,sare,piper,boia si marar. Sosul :Ceapa se curata se taie marunt si se caleste in ulei,se adauga rosiile decojite si taiate marunt,dupa care se adauga sucul de rosii,sare piper,foi...

Gulas la ceaun

In Mancaruri cu carne la 9 Sep 2010

Ceapa si ardeiul se taie marunt si se calesc in ulei.Carnea de vita se taie cubulete,se adauga in ceaun apa,condimentele,sucul de rosii si se lasa la fiert.Se gusta carnea sa fie cat de cat fiarta,si se adauga carnea de porc si costitele.Dupa ce carnea este fiarta,se adauga cartofii taiati...

Carne de vita frageda cu salata verde

In Vita la 25 Aug 2010

Incingem bine grillul,condimentam carnea,o ungem cu ulei de masline(nu in exces)si o punem la prajit.Se lasa 2,5 min pe ambele parti.Cand se intoarce carnea se pune putin sos de soya. Salata se spala,se rupe fasii si se stropeste cu ulei de masline,otet si sare.

Jumari

In Porc la 18 Aug 2010

Se taie slanina bucati si se pune intr-o tava cu apa. Se mesteca din cand in cand sa nu se prinda,si se lasa pana se prajesc.

Frigarui de pui

In Pui la 16 Aug 2010

Pregatim marinata pentru pui: Pisam usturoiul,adaugam 2-3 linguri de sos de soya si ulei de masline.Condimentam cu oregano si busuioc.Taiem puiul bucati si il punem in marinata.Il bagam la frigider pentru 30 min-1 ora. Dupa aceea ne ocupam de vanata.Se poate folosi cu coaja sau fara.Eu am...

Chiftelute Marinate

In Mancaruri cu carne la 11 Aug 2010

Chiftelute: Ceapa se toaca  marunt,se pune peste carnea tocata,se adauga painea inmuiata in apa si stoarsa bine,ouale,patrunjelul tocat marunt,condimentele si usturoiul pisat.Se framanta toate.Se formeaza bilute si se pun intr-o tava pe hartie de copt.Cuptorul trebuie sa fie incins...

Chiftelute la cuptor

In Porc la 11 Aug 2010

Ceapa se toaca  marunt,se pune peste carnea tocata,se adauga painea inmuiata in apa si stoarsa bine,ouale,patrunjelul tocat marunt,condimentele si usturoiul pisat.Se framanta toate.Se formeaza bilute si se pun intr-o tava pe hartie de copt.Cuptorul trebuie sa fie incins bine si se lasa...

Sarmale ardelenesti cu varza dulce

In Porc la 11 Aug 2010

Taiem ceapa marunt si o calim in putin ulei.Adaugam carnea tocata,orezul,sare,piper,boia,cimbru si marar tocate marunt sau uscate.Amestecam pe foc cca 15 minute.Punem intr-o oala mare apa la foc.Spalam varza,o curatam daca are imperfectiuni,scoatem cotorul si cand apa a dat in clocot punem varza...

Piure de cartofi cu friptura de pui

In Pui la 8 Aug 2010

Se pun pulpele la fiert in apa cu sare si vegeta. Cand sunt de jumatate fierte,se condimenteaza cu condiment pentru pui si se pun intr-o tava.Se adauga apa,ulei,vin si se dau la cuptor.Spre final se adauga usturoiul pisat si frunze de patrunjel taiate marunt. Se curata cartofii se taie...

Afisate 31 - 44 din 44 retete    

Postari recente

publicat la 26.03.2019

Veggie Bowl

Horosmopul tau de astazi:

Varsator

Iti schimbi religia cum isi schimba altii sosetele si esti dependent de tehnologie. Iti pasa putin spre deloc de parerea altora. Ei sunt doar muritori de rand care nu au vazut niciodata interiorul unei nave extraterestre. Tu ai fost adus pe aceasta planeta sa ne mantuiesti de pixuri si creioane intru slava vesnica a Sfantului iTouch, iPad, iMouse, admin!

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

ieri la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

ieri la 09:49

Șuberec - Rețeta de casă cu gust autentic

ieri la 09:30

Maioneză de casă - Rețeta cu reușită garantată

pe 28.11 la 10:07

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

pe 27.11 la 10:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]