Piure de cartofi cu friptura de pui

de mimmi in Pui, 8 Aug 2010 | 11723 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe intregi de pui
  • 1,5 kg cartofi
  • lapte
  • unt
  • sare
  • vegeta
  • ulei
  • condiment pentru pui
  • usturoi
  • patrunjel verde
  • vin
  • apa

 

Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Piure de cartofi cu friptura de pui:

Se pun pulpele la fiert in apa cu sare si vegeta.
Cand sunt de jumatate fierte,se condimenteaza cu condiment pentru pui si se pun intr-o tava.Se adauga apa,ulei,vin si se dau la cuptor.Spre final se adauga usturoiul pisat si frunze de patrunjel taiate marunt.
Se curata cartofii se taie cubulete si se pun la fiert in apa cu sare.Cand sunt fierti se scurg de apa,se zdrobesc si se adauga lapte si unt pana devin cremosi.
Se pot servi cu salate,muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Piure de cartofi cu friptura de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

mimmi 1

09.08.2010, 14:12

Numa sa va grabiti ca daca nu cei de acasa devoreaza tot

lia maria 1

09.08.2010, 14:57

ce apetisantmeniul tau

elena1988 1

13.03.2011, 17:58

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui cu sos de rosii,usturoi si patrunjel