Sos de usturoi (Aioli)

de La Ancuta in Pt. carne, 24 Oct 2010 | 10516 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 catei de usturoi
  • 1 lingura mustar
  • 1 galbenus de ou
  • 2 linguri apa
  • 1 lingura zeama de lamaie
  • 1 ceasca ulei
  • 4 linguri smantana
  • sare
  • patrunjel verde
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sos de usturoi (Aioli):

Se curata usturoiul si se piseaza. Se amesteca cu mustarul, se adauga galbenusul de ou si apoi uleiul, putin cate putin si se mixeaza bine (ca la maioneza).

Adaugam apa si zeama de lamaie si mai mixam putin.

La sfarsit se adauga smantana, se amesteca pana se omogenizeaza. Se potriveste de sare si se adauga patrunjelul verde tocat.

Se serveste la fripturi sau preparate din carne.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Sos de usturoi (Aioli)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Lactoneza (maioneza din lapte cu usturoi)