'70 cake - mousse cu caise

de cccris in Torturi, 24 Mar 2010 | 4418 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente blat:
  • 4 oua
  • 120gr zahar
  • 120gr faina
  • Ingrediente crema:
  • 1 plic gelatina
  • 400ml frisca
  • 1 cana zahar pudra
  • ciocolata alba
  • vanilie
  • 1 compot de caise
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA '70 cake - mousse cu caise:

Blat: se bat ouale cu zaharul pina aprox 20 min, pina isi dubleaza volumul si se incorporeaza usor si treptat faina. se pune la copt in vas tapetat cu faina pina se rumeneste, la 170 grade.

Gelatina se pune la inmuiat.

Ciocolata se topeste cu 100ml frisca, pe baie de abur.

Se ia de pe foc, se adauga vanilia.

Gelatina de dizolva conform instructiunilor de pe pachet si se adauga la ciocolata putin racita.

Se bate frisca spuma cu zaharul pudra si se incorporeaza restul ingredientelor.

Blatul se taie in 2. Se aseaza o foaie in forma, se insiropeaza cu jumatate din compot, se presara caisele si se pune la frigider.

Dupa citeva minute, cind se mai incheaga crema, se adauga si a 2-a foaie insiropata cu restul de compot.

Se lasa cite ore la frigider.

Eu am decorat cu poured fondant, are un gust minunat.

Daca ti-a placut reteta noastra "'70 cake - mousse cu caise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]