Acadele aperitiv

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 2 Mai 2010 | 6710 vizualizari

 

sant foarte bune si aspectoase

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa porc
  • 2-3 vinete potrivite
  • 2 cartofi
  • 1 caciulie usturoi
  • 2 felii paine inmuita in lapte
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde tocat
  • 2 oua
  • ulei pt prajit
  • sticksuri subtiri

 

Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Acadele aperitiv:

Se toaca pulpa bine  sa fie carnea macina ta mai marunt

Vinetele se cresteaza 4 -6 si se inabusesc putin(asa cu coaja cu tot) dupa care se lasa la recit apoi se toaca si ele

Cartofi se rad prin razuitoare sau se toaca

paine se inmoaie in putin lapte

Cand toate sant pregatite se amesteca bine carnea tocata cu vinetele tocate,usturoiul pisat bine ,patrunjel verde tocat si el,paine  si ouale si se ameteca bine se condimenteaza ,dupa care se fac piftelute mici si se prajesc in ulei fierbinte

se ia cate o pifteluta si se infige in ea cate un stiks ,daca stau mult se lasa la capete,asa ca nu le pregatiti cu mult timp inainte fiindca se inmoaie de la stiks

Se aseaza in pahar si se pun ca aperitiv pe masa

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Acadele aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]