Adei copti umpluti cu branza in tempura

de Gherca Daniela in Aperitive / Garnituri, 16 Iun 2014 | 3687 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 ardei capia
  • 200g branza ( eu am folosit amestecata branza de oi cu branza de vaci)
  • marar
  • sare

Pt tempura:

  • 1 ou
  • 4 linguri faina de grau
  • 4 linguri de apa rece sau lapte rece
  • sare
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Adei copti umpluti cu branza in tempura:

Am pus ardeii in cuptor la copt

Dupa ce au copt, i-am decojit, le-am luat semintele din interior si am umplut cu branza ( am amestecat branzaturile cu mararul si putina sare); Dupa care i-am dat prin tempura ( am batut oul cu putina sare, am adugat faina si apa formand o pasta mai groasa ca la clatite).

Apoi am pus ulei la incins si am prajit ardeii pe ambele parti, i-am scos pe un servet          

Se pot servi ca si Garnitura...! 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Adei copti umpluti cu branza in tempura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Lia_ 1

17.06.2014, 19:22

ardeiul copt face minuni intr-un preparat; stiu de la millefeuille de legume care avea si branza, dar mozarella; prin urmare pun reteta la favorite; foarte buna; bravo!

Gherca Daniela 1

18.06.2014, 14:16

Multumesc de apreciere!!! Si ma bucur ca va place!!! Intr-adevar este foarte gustos!

Pushaa 1

19.06.2014, 13:17

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta "Bucuria culorilor"