Almette de casa

de AlinaL in Aperitive / Garnituri, 29 Sep 2011 | 13911 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr. branza de vaca
  • 100 gr. unt
  • 100 gr. smantana
  • 2 cepe mai mici, dar nu rosie cum am avut eu
  • usturoi (2-3)
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Almette de casa:

Se freaca untul lasat in prealabil la temperatura camerei, peste care se adauga treptat  branza si smantana care au fost mixate anterior impreuna.Se toaca ceapa si usturoiul marunt si se amesteca cu branza. Se potriveste de sare.Optional se mai poate pune si marar tocat.

Eu am folosit blenderul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Almette de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv