Anchoa de Santoña y pimiento de piquillo

de vik in Aperitive / Garnituri, 30 Iun 2010 | 5778 vizualizari

 

Anchoa ( Cantabria) cu ardei murat

 

INGREDIENTE

  • 4 filete de anchoa
  • 4 felii de paine alba
  • 4 fasii de ardei rosu (murat)
  • 1 rosie bine coapta
  • o lingurita ulei de masline
  • sare dupa gust
  • lamaie optional
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Anchoa de Santoña y pimiento de piquillo:

se prajesc feliile de paine pe plita sau in prajitor.

se taie rosia in doua pe orizontala si se freaca pulpa pe painea prajita

se picura ulei de masline peste painea cu rosii si se sareaza putin

se aseaza  o bucata de anchoa in miloc

se decoreaza cu o fasie de ardei rosu murat.

 

 

TIPS-URI

1

Painea prajita trebuie sa fie bine prajita ( crocanta) Daca se arde, arsura trebuie eliminata cu un cutit zimtat, altfel painea are gust amar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Anchoa de Santoña y pimiento de piquillo" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv pachetele mic dejun, cu aluat foietaj