Andive umplute cu ton

de elucubratiiculinare in Aperitive / Garnituri, 23 Ian 2013 | 4261 vizualizari

 

Un aperitiv de care m-am indragostit :)

 

INGREDIENTE

  • 2 buc andive,
  • o conservă ton bucăți,
  • zeama de la 1/2 lămâie,
  • frunzulițe de pătrunjel proaspăt.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Andive umplute cu ton:

De fapt nu prea avem ce prepara, mai bine spus să asamblăm :)
Andivele se desfac și oprim doar foile mai mari, eu am avut nevoie doar de 9 - în funcție de cât de mult ton doriți să puneți. Andivele se stropesc cu zeama de la 1/4 lămâie. Desfacem conserva de ton și punem tonul într-o strecurătoare să eliminăm tot lichidul. Împărțim tonul în mod egal în foile de andive. Stropim cu zeama de la 1/4 lămâie și ornăm cu frunzulițe de pătrunjel. Și gata aperitivul nostru. Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Andive umplute cu ton" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Melanzane alla parmigiana – Reteta simpla, rapida si plina de savoare

de vasimur 4

pe 29.08 la 16:08

Plăcinte daneze cu caise - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 29.08 la 13:57

Cheesecake cu Oreo - Rețeta delicioasă, fără coacere

pe 29.08 la 11:55

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gustari calde cu pere si branza de capra