Andive umplute cu ton

de elucubratiiculinare in Aperitive / Garnituri, 23 Ian 2013 | 4384 vizualizari

 

Un aperitiv de care m-am indragostit :)

 

INGREDIENTE

  • 2 buc andive,
  • o conservă ton bucăți,
  • zeama de la 1/2 lămâie,
  • frunzulițe de pătrunjel proaspăt.
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Andive umplute cu ton:

De fapt nu prea avem ce prepara, mai bine spus să asamblăm :)
Andivele se desfac și oprim doar foile mai mari, eu am avut nevoie doar de 9 - în funcție de cât de mult ton doriți să puneți. Andivele se stropesc cu zeama de la 1/4 lămâie. Desfacem conserva de ton și punem tonul într-o strecurătoare să eliminăm tot lichidul. Împărțim tonul în mod egal în foile de andive. Stropim cu zeama de la 1/4 lămâie și ornăm cu frunzulițe de pătrunjel. Și gata aperitivul nostru. Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Andive umplute cu ton" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

HAND HELD SEALER

- 29 %
69.99 lei
49.99 lei

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

COMENTARII (13)

Lau 1

23.01.2013, 22:12

place

adry88 1

24.01.2013, 09:30

foarte bune

elucubratiiculinare 1

24.01.2013, 20:03

multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini tarte cu cremă de iaurt și afine - Rapide și delicioase

ieri la 07:46

Bomboane Tiramisu - Delicii rapide și savuroase

pe 19.11 la 07:37

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]