Vin astazi cu o reteta ruseasca care face parte din "artileria grea" a mea. Un preparat destinat gurmanzilor. Se prepara incet la foc mic la cazan sau ceaun de tuci.
Carnea gatita astfel la Slow Cooker devine moale, fina se topeste in gura.
Rasfat total pentru papilelel gustative.
Secretul consta nu numai ca se prepara incet si in timp lung, dar datorita ingredientelor care o fac sa devina fara cusur.
Va indemn cu caldura sa o incercati.
Carnea se spala si se adauga in vas.
Ceapa se taie rondele se adauga peste carne.
Untul taiat bucati si se adauga peste ceapa, apoi stocul de legume/carne sau apa si se acopera.
Se seteaza aparatul slow cooker Crock Pot pe functia low pentru 8 ore.
Inainte cu o ora de expirarea timpului se amesteca, sareaza, se adauga restul ingredientelor (otetul, piperul, usturoiul)
Se serveste cu cartofi fierti si castraveti murati sau rosii murate.
1
Nu grabiti fierberea si nu reduceti din timp, reteta nu va mai iesi la fel
2
Adaugati sarea doar spre sfarsit
3
Daca doriti mai puteti adauga unt.