Aperitiv baghete umplute la cuptor

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 11 Dec 2018 | 5336 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 bagheta mai mica
  • 1 carnat gros
  • 2-3 linguri boabe de porumb
  • 8-10 masline negre
  • 2 linguri mustar
  • 150 gr mozzarella
  • 4-5 rosii cherry
  • busuioc uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv baghete umplute la cuptor:

Taiati bagheta in doua, apoi iar in doua pe lungime, sa obtineti niste barcute. Scoateti miezul, dar nu chiar tot.

Carnatul il taiati rondele. Maslinele le taiati feliute, iar mozzarella o dati pe razatoarea mare. Rosiile cherry, le taiati in sferturi.

Baghetele pregatite le ungeti cu mustar. Puneti boabe de porumb, feliile de masline si de carnat. Deasupra presarati mozzarella rasa si asezati rosiile cherry. Presarati busuioc uscat.

Asezati baghetele umplute pe o tava, tapetata cu hartie de copt. Incingeti cuptorul la 200 de grade C, introduceti baghetele pentru 8-10 minute. Le lasati cat se topeste mozzarella. Daca le lasati mai mult, riscati sa fie prea uscate.

Le scoateti din cuptor dupa acest timp, le serviti calde. Alaturi de o salata, de putin iaurt sau cu niste dulceata de ardei iuti, sunt minunate.

Sa aveti pofta! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv baghete umplute la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pinguini