Aperitiv barcute de andive umplute cu salata exotica

de Bucataras Diana in Aperitive / Garnituri, 24 Ian 2018 | 4596 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 andive
  • 1/2 rodie
  • 1/2 cutie de ananas din compot
  • 2 cutii de ton (una in suc propiu si una in ulei)
  • 200 g smantana
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv barcute de andive umplute cu salata exotica:

 Spalam andivele, curațăm primele frunze si scobim cotorul, apoi punem andivele în apă pentru circa 10 minute.

Curățăm rodia și punem semințele la scurs, tocam cubulețe ananasul și de asemenea îl punem la scurs.

Desfacem andivele și oprim frunzele mai frumoase, iar restul le tocăm. Amestecam tonul cu andivele, adăugăm smântâna și omogenizăm compoziția, apoi adăugăm ananasul și semințele de rodie. Potrivim gustul de sare și piper și mai lăsăm compoziția să se scurgă circa 10-15 minute, după care o dăm la frigider.

Inainte de servire umplem frunzele de andive cu salată.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv barcute de andive umplute cu salata exotica" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]