Aperitiv bruschete a la Ailin

de trifadalia in Aperitive / Garnituri, 22 Oct 2018 | 2782 vizualizari

 

Le-am numit asa deoarece este o reteta de-a fetei mele, savurate rapid si preparate la fel de rapid.

 

INGREDIENTE

  • 1 buc rosie
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingurita de ulei masline
  • sare
  • oregano
  • untura de gasca ( pentru uns painea)
  • 2 buc felii de paine
  • 50 grame de cascaval razuit
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv bruschete a la Ailin:

Rosiile se spala si se taie cuburi. Peste rosii se rade usturoiul, se adauga sarea, oregano si uleiul. Compozitia rezultata se lasa sa stea la macerat pana ce se pregateste painea. Intre timp se rade si cascavalul pe razatoarea cu gaurile mici. 

Feliile de paine se pun pe o tava ( buna de pus la cuptor) , se unge cu untura de gasca si se rumenesc usor la cuptor.

Cand painea s-a rumenit, pasta de rosii condimentata se pune peste paine, iar deasupra se asaza cascavalul razuit.

TIPS-URI

1

se poate adauga pentru un plus de gust felii de prosciutto crudo sau chiar bucati mici de ansoa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv bruschete a la Ailin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dovlecel pane cu parmezan