Aperitiv cartofi umpluti cu ou si cascaval inveliti in bacon

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 29 Mai 2018 | 5389 vizualizari

 

Am preluat aceasta reteta de la Merisor. Foarte gustosi au fost cartofii si arata si foarte bine! Multumesc, Merisor, pentru reteta!

 

INGREDIENTE

  • 2 cartofi mari fierti in coaja (impreuna au avut 1 kg)
  • 2 oua fierte
  • sare, piper macinat
  • 2 frunze verzi de busuioc
  • 65 g cascaval ras
  • 100 g bacon feliat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cartofi umpluti cu ou si cascaval inveliti in bacon:

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Cartofii fierti in coaja se decojesc, se clatesc cu apa si se taie in jumatati. Fiecare jumatate se scobeste cu lingura pentru a crea un cuib, lasandu-se si o margine suficient de groasa in acelasi timp.

Se spala frunzele de busuioc si se toaca.

Pe fiecare jumatate de cartof se presara sare si piper macinat, se pune cascaval ras si frunze tocate de busuioc, iar in doua jumatati se pun ouale fierte. Se impreuneaza cartofii la loc si se infasoara in felii de bacon. Se presara sare si piper macinat peste ei, apoi se impacheteaza in hartii de copt.

Se pun cartofii intr-o tava la cuptor si se verifica din cand in cand daca sunt gata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cartofi umpluti cu ou si cascaval inveliti in bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv la cuptor