Aperitiv ciupercute crocante

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 17 Iul 2017 | 3850 vizualizari

 

M-a tentat sa prepar aceste ciuperci micute si crocante. Nu le terminasem de prajit pe toate si jumatate au si disparut !
 

 

INGREDIENTE

  • 2 borcane dde ciupercute in saramura
  • 2 linguri faina alba
  • 4 linguri gris
  • 1 ou
  • sare
  • nucsoara pudra
  • piper macinat
  • 1 lingurita rozmarin verde tocat
  • ulei pentru prajit
  • rosii si ardei iute pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv ciupercute crocante:

  1. Ciupercile se scurg de saramura si se limpezesc cu apa rece.
  2. Se pun ciupercutele intr-un bol si se sareaza.
  3. Condimentati cu piper si nucsoara.
  4. Adaugati rozmarinul tocat.
  5. Se pune si faina alba peste ciuperci si se amesteca.
  6. Bateti un ou si adaugati peste ciupercute.
  7. Puneti ulei la incins intr-un vas mai mic.  Veti folosi astfel mai putin ulei.
  8. Rostogoliti fiecare ciupercuta prin gris si puneti la prajit in uleiul incins.
  9. Se scot ciupercile cu ajutorul unei spumiere si se lasa pe un servet de hartie care va absorbi surplusul de ulei.
  10. Serviti ciupercutele crocante insotite de rosii si ardei iute.

                         Pofta buna !!!!!

TIPS-URI

1

Puteti sa serviti aceste ciuperci crocante ca aperitiv sau ca garnitura .

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv ciupercute crocante" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]