Aperitiv cu carnat in foietaj

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 9 Ian 2011 | 9138 vizualizari

 

O dedicatie speciala pentru Doaman Maria(medioto)scumpa de ea,ii place carnatu(si mie la fel,de ce sa mint) si,i-am promis asa ca am pregatit o surpiza cu carnat,Medi pofteste la carnat

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat de foietaj 400 g
  • 1 carnat afumat de casa (cam 55 cm)
  • 1  ou
  • 150 g cascaval ras
  • rosii cherry -decor
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu carnat in foietaj:

Simplu si tare bun.

Se decongeleaza aluatul de foietaj,se intinde putin cu sucitorul, se unge foaia cu ou,se presara cascaval ,se pune carnatul (atentie, intreg) si se ruleaza foaia cu grija,se unge cu ou si se presara cascaval ras

Se impacheteaza in hartie de copt si se da tava la cuptor 10-15 minute dupa care se scoate si se ia folia jos , se mai pune la cuptor 10 minute la 200 grade  pt a se rumeni frumos.

Super bun a fost,pacat ca a fost putin ,,,,,,,,,,,,,,,

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu carnat in foietaj" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in portofel