Aperitiv cu jamon (jambon)

de Retete_din_suflet in Porc, 24 Feb 2013 | 6629 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200g jamon (jambon);
  • 2 rosii mici, 1lingurita de ulei,
  • sare,
  • 200g bruschete.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv cu jamon (jambon):

Se decojesc rosiile. Eu am facut dupa metoda de pe Cevabun, si a mers foarte bine si le multumesc.

Se pune o oala cu apa la fiert, la foc mediu. Intr-un bol se pune apa foarte rece, chiar cu gheata. Se infinge o furculita in rosie, in partea cotorului. Cu un cutit bine ascutit se cresteaza rosia in forma de cruce, la varf, atat cat sa taie putin pielea. Se introduce rosia cu ajutorul furculitei in apa care fierbe timp de 1 min. Se scoate se pune in apa rece.

Se scoate furculita si se baga in a doua rosie si se procedeaza la fel. Eu am facut bruschete in casa, dar se pot cumpara. Se prajeste painea; se pun intr-o tava si se baga la cuptor 10min pana se intaresc. Eu le-am prajit si dupa le-am pus la uscat deasupra prajitorului pentru ca nu am facut forte multe. :D

Se ung cu un strat de rosii. Iese un aperitv foarte bun si de efect. :D

TIPS-URI

1

Nu se fac cu mult timp inainte, ca sa nu se umezeasca foarte tare painea. Cu 1-2 ore, e foarte bine. Se poate stropi cu putin ulei de masline deasupra inainte de a se serv

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv cu jamon (jambon)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Snitele picante in aluat de bere