Aperitiv drob de ciuperci

de vio_dreams in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2013 | 40533 vizualizari

 

O reteta de drob ce iese putin din tipare insa exceleaza prin gustul absolut deosebit! O delicatesa ce nu ar trebui sa lipseasca de pe masa de Pasti.

 

INGREDIENTE

  • 800 gr ciuperci
  • 200 gr cascaval
  • 1 legatura ceapa
  • 1 legatura usturoi
  • marar
  • patrunjel
  • 5 oua
  • 5 oua fierte tari
  • sare
  • piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv drob de ciuperci:

Calim ciupercile in ulei pana sunt destul de patrunse. Adaugam verdeturile tocate marunt si cascavalul dat pe razatoarea mare.

Batem usor ouale impreuna cu sarea si piperul si le punem peste ciuperci. Omogenizam. Asezam o parte din compozitie in tava, apoi asezam pe lungime, in mijloc, ouale fierte. Turnam deasupra restul de compozitie.

Dam la cuptor pana se rumeneste frumos. Drobul nu trebuie sa se usuce, consistenta trebuie sa fie una umeda asa ca nu il lasati mai mult decat trebuie.

Lasam sa se raceasca, apoi taiem felii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv drob de ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cuburi aperitiv cu Miez de Lapte , ton si branza