Aperitiv festiv

de meosiris in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2011 | 15659 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • paine neagra feliata
  • castravete
  • masline
  • chiftelute din piept de curcan
  • betisoare pentru aperitive.
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv festiv:

Facem chiftelutele de curcan.

Le taiem in jumatati. Inlaturam cu un cutit coaja feliilor de paine, apoi taiem fiecare felie in 4 bucatele mai mici si le ornam ca in poze.
A fost prima data cand am facut chiftelute din piept de curcan. Ies un pic mai tari, dar gustoase si consistente.
Este o idee de aperitiv delicios care va place cu siguranta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv festiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]