Aperitiv inimioare cu chimen

de anuta in Aperitive / Garnituri, 18 Iun 2019 | 2346 vizualizari

 

Un aperitiv senzational, usor de preparat si foarte apetisant, pentru o masa cu familia sau prietenii

 

INGREDIENTE

  • cca.500 g faina
  • 1 pachet margarina
  • 200 ml smantana
  • 200 g branza oaie
  • 1 ou,
  • sare grunjoasa
  • chimen
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv inimioare cu chimen:

Se framanta un aluat elastic din faina, margarina topita (nu fierbinte) cu smantana si branza rasa prin razatoarea mica. Se infasoara in celofan si se lasa o ora la frigider

Se imparte aluatul in doua, apoi se intinde in foi cu grosimea de 3-4 mm, se ung cu oul batut, se presara chimen si sare grunjoasa, apoi se decupeaza cu o forma inimiare care se asaza una langa alta in tava tapetata cu hartie pentru copt.

Se dau la copt in cuptorul incalzit, la foc potrivit, cca.25-30 minute, pana ce se rumenesc usor.

Se scot din tava si se lasa pe un gratar sa se raceasca. Se servesc dupa ce s-au racit.   

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv inimioare cu chimen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Drob cu ou si fara