Aperitiv inimioare cu chimen

de anuta in Aperitive / Garnituri, 18 Iun 2019 | 2761 vizualizari

 

Un aperitiv senzational, usor de preparat si foarte apetisant, pentru o masa cu familia sau prietenii

 

INGREDIENTE

  • cca.500 g faina
  • 1 pachet margarina
  • 200 ml smantana
  • 200 g branza oaie
  • 1 ou,
  • sare grunjoasa
  • chimen
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv inimioare cu chimen:

Se framanta un aluat elastic din faina, margarina topita (nu fierbinte) cu smantana si branza rasa prin razatoarea mica. Se infasoara in celofan si se lasa o ora la frigider

Se imparte aluatul in doua, apoi se intinde in foi cu grosimea de 3-4 mm, se ung cu oul batut, se presara chimen si sare grunjoasa, apoi se decupeaza cu o forma inimiare care se asaza una langa alta in tava tapetata cu hartie pentru copt.

Se dau la copt in cuptorul incalzit, la foc potrivit, cca.25-30 minute, pana ce se rumenesc usor.

Se scot din tava si se lasa pe un gratar sa se raceasca. Se servesc dupa ce s-au racit.   

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv inimioare cu chimen" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite cu mere și cremă de mascarpone - Rapide, delicioase și aromate

pe 14.11 la 14:39

Prăjitura cu dovleac și cremă de mascarpone - Deliciu cu parfum de toamnă

pe 14.11 la 14:04

Omletă cu ceapă și bacon - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 14.11 la 10:46

Plăcinte burger - Gust și savoare într-o rețetă rapidă

pe 13.11 la 10:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]