Aperitiv omleta pufoasa la cuptor

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 17 Mar 2015 | 71601 vizualizari

 

Super buna si satioasa, parol va spun.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr perle de branza cu smantana La Dorna
  • 200 gr salam cu sunca
  • 400 gr ciuperci conserva
  • 5 oua
  • 1 ardei kapia rosu
  • 1 rosie
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv omleta pufoasa la cuptor:

Batem ouale cu sare si piper. Adaugam perlele de branza cu smantana, salamul taiat cubulete, ciupercile din conserva, scurse de zeama si maruntite, ardeiul kapia si rosia taiata cubulete si amestecam bine sa se omogenizeze compozitia.

Incingem cuptorul la 200 de grade, punem compozitia intr-un vas de yena si dam la cuptor pana se rumeneste.

Pofta buna.

TIPS-URI

1

Putem adauga orice in compozitia omletei.

2

Pentru ca nu folosim faina trebuie scurse bine de zeama ingredientele apoase, ca sa se lege compozitia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv omleta pufoasa la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

ieri la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

ieri la 09:48

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

pe 02.07 la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleul minunat