Aperitiv oua umplute - reteta cea mai simpla

de LopFras in Aperitive / Garnituri, 9 Ian 2010 | 29379 vizualizari

 

Tot la aperitiv pentru orice ocazie festiva, va recomand, cand nu aveti timp de lucruri elaborate, oua umplute. Sunt extrem usor de facut, nu dureaza decat vreo jumatate de ora (cu tot cu fierberea lor).

 

INGREDIENTE

  •  5 oua mari care se fierb aproximatix 20 minute
  • 150 gr pate de porc
  • 50 gr unt
  •  o lingura mare de mustar si una de maioneza
  • cateva fire de marar proaspat
  • sare si piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitiv oua umplute - reteta cea mai simpla:

Dupa fierberea oualelor se taie in jumatate cu un cutit cu lamela lata, si se scot galbenusurile. Acestea se paseaza cu furculita si se amesteca cu pateul, untul, mustarul, maioneza si condimentele. Se umplu jumatatile de ou, si se orneaza dupa plac cu gogosari la otet, masline, castraveti murati, etc. Eu n-am avut timp de ornat si le-am servit asa. S-au terminat primele.

TIPS-URI

1

Recomand, daca este timp sa cumparati pate de porc de la Selgros, de la sectiunea carne proaspata pentru ca are....70% ficat de porc...sincer, foarte gustos, si nici nu e scump.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitiv oua umplute - reteta cea mai simpla" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

Teo 1

10.01.2010, 23:27

ai dreptate ,bunico punga o arunc si mie mi se pare ca dirijez mai bine mana

Mitinita 1

31.12.2010, 13:44

La Multi ani!!!

delia64 1

11.03.2015, 16:08

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sufleu de dovlecei